Robert Pattinson Yalnızlıktan Şikayetçi!

Reytinger

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,256
Puanı
460
Alacakaranlık serisiyle büyük bir üne kavuşan Robert Pattinson, hem yalnızlıktan hem de ünlü olmaktan yana dertli olduğunu açıkladı.

GQ İspanya dergisine röportaj veren Pattinson, Alacakaranlık serisiyle birlikte gelen ünün hayatına etkisini de anlattı. Şöhretin avantaj olmadığın belirten Pattinson, olumsuz olduğunu da açıkladı:
Tuhaf ama, normal bir hayatınız yok. Vaktinizin çoğunu yaşadığınız hayatla kavga etmeye harcıyorsunuz, ama sonunda yaşamak için başka bir yol buluyorsunuz"
sözlerine röportajda yer verdi.

Ayrıca Robert Pattinson'a Kristen Stewart ile sorular sorulsa da cevap alınamadı. Eski sevgilisi hakkında konuşmayan Pattinson, ayrıca yalnızlıktan da çok yakındı. İşte o sözleri:
"İnsanlar ne kadaryalnız olduğumu fark etmiyor. Aslında şöhret bana geç ulaştığı için kendimi şanslı hissediyorum. En azından daha önce bir hayatım vardı"
sözlerinden sonra Pattinson, ayrıca şöhret hakkında bu kadar olumsuz düşündüğü için insanların kendisinden nefret edebileceğini de eklemeyi unutmadı.

Harry Potter ve Ateş Kadehinde oynamıştı orada izlemiştim.Çok iyi bir oyuncu.İnşallah bu olumsuz duyguyu atar kafasından