Robert Kirkman: ''3.sezon planlanıyor!'' The Walking Dead

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
704
Puanı
685

The Walking Dead'in yaratıcısı Robert Kirkman yaptığı açıklamada dizinin 3.sezonu için planlama çalışmalarına başladıklarını belirtti.

26 Ekim akşamı AMC'den Charlie Collier'dan gelen açıklamayla dizimizi.com'da önceden haberini verdiğimiz üzere Andrew Lincoln ve Sarah Wayne Callies gibi isimleri kadrosunda bulunduran zombi draması 3. sezon onayını resmen almıştı.

Entertainment Weekly'e konuşan Kirkman ''Şimdilik üç sezon için söz almış olsakta planlarımız uzun vadeli. Önümüzdeki sezon için planlamalara başladık bile. En azından haftada bir yazarlar odasında üçüncü sezonda neler yapmayı planladığımıza dair tüm değişik fikirleri ortaya koyarken bir ya da iki saat harcıyoruz'' ifadelerini kullandı.

Çizgi roman yazarı Kirkman, ilk iki sezondaki bir çok olay örgüsü ve entrikaların üçüncü sezonda çözülmeye başlayacağını söylerken ''İlk iki sezonda neler olduysa üçüncü sezonda hepsini sonuçlara kavuşturacağız'' şeklinde sözlerine son verdi.

The Walking Dead, her Pazar akşamı AMC ekranlarına gelmeye devam ediyor. Devam etmekte olan sezonun 7.bölümünden sonra sezon ortası arasına girecek olan dizi Şubat ayında kaldığı yerden devam edecek.

the walking dead, teen wolf ve hung 3 lüsüne bayılıyorum

the walking dead 1. sezondaki gibi aksiyonu heycanı fazla barındırmasada yinede kalitesini gosteriyor.2. sezonu cok cabucak gecti diyebilirim
3. sezon da ekşının daha fazla ve etkili olacagını dusunuyorum

Not: Gecen Haftaki Eczanede Koreliyle hatunun sahnesi ilgi cekiciydi

3.sezon daha var 13 bölümden olusacak daha çok bölüm var

3.sezon daha var 13 bölümden olusacak daha çok bölüm var

2. sezonun benim acımdan cok hızlı gectigini soyluyorum. yani nasıl gectigini anlamıyorum ve bununda yerli dizileri izlemekten kaynaklandıgıı dusunuyorum.
cunku orda 40 dk olan dizi bzim burda 1,30 saat.
belkide bu yuzden bana sezon sonu cok cabuk geliyor gibi geliyo

evet ama 2.sezon icin daha 9 bölüm var final yapmasına yapımcılar gerçekten dizinin üstüne düsüyolar amerika reyting rekoru kirdi bu bile dizinin kaliteli oldugunun göstergesi

evet ama 2.sezon icin daha 9 bölüm var final yapmasına yapımcılar gerçekten dizinin üstüne düsüyolar amerika reyting rekoru kirdi bu bile dizinin kaliteli oldugunun göstergesi

kreys benim demek istedigim o degil zaten
benim demek istedigim su benim icin dizi cok hızlı ve akıcı geciyo yani 2. sezon ne ara basladı ne cabuk 5. bolume geldi anlamadım
bunu demek istiyorum.

kreys benim demek istedigim o degil zaten
benim demek istedigim su benim icin dizi cok hızlı ve akıcı geciyo yani 2. sezon ne ara basladı ne cabuk 5. bolume geldi anlamadım
bunu demek istiyorum.

aynen gecen sezon daha iyidi ama busezon zombi sahneleri az ama senaryo saglam

bence zombi ler 2-3 bolume kadar orayı ( ciftliği) basıcak. cunku 4. bolumde kuyudan zombi cıkardılar.
benim en merak ettigim sey kayıp kız ne oldu ?
olmedigi kessin de normal bi sekilde karsımıza cıkmasıda biraz basit kacar. kayıp kızda
cok supriz gelismeler yasanıcak gibime geliyor

Lori Hamile ama Shane den lori tahminim Rick Seviyor Kızda ölmedi ama o süpriz bende çok merak ediyorum