Rising Star Türkiye'nin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
yigitt yeni bir haber konusu açtı

Rising Star Türkiye'nin Yayın Tarihi Belli Oldu!

TV8'in ikinci sezonuyla ekrana gelecek olan programı 'Rising Star Türkiye'nin yayın tarihi belli oldu!

Yapımcılığını Acun Medya'nın üstleneceği, sunuculuğunu Öykü Serter'in üstleneceği, jüri koltuğunda İrem Derici, Yılmaz Morgül, Mustafa Sandal ve Emine Sandal'ın bulunacağı program 11 Temmuz'da yayın hayatına başlıyor.

''Rising Star Türkiye'' yeni sezonun ilk bölümüyle 11 Temmuz Pazartesi 20.00'da TV8'de!
Orijinal formatta oku

@Bully nin Yalın'ına yol vermiş Acun, yerine yeniden Mustafa ile anlaşmış.

Fragman çıktı, Musti de var.
ayyy süper vlla bugün aldığım en iyi haber tabi @Bully un yalınının şutlanmasına üzüldüm

ama mustim yok diye izlemicektim yine rising stardayız ozaman demet gülben ve fuattanda kurtulduk

@Bully nin Yalın'ına yol vermiş Acun, yerine yeniden Mustafa ile anlaşmış.

Fragman çıktı, Musti de var.

ayyy süper vlla bugün aldığım en iyi haber tabi @Bully un yalınının şutlanmasına üzüldüm

ama mustim yok diye izlemicektim yine rising stardayız ozaman demet gülben ve fuattanda kurtulduk
Susun bakayım yolarım sizi. ss

Yalın kırk yılda bir ekrana çıkacaktı o da başarısızlıkla sonuçlandı. ss Neyse Yalın var diye izleyecektim zaten şimdi hiç işim olmaz programla inşallah dip yapar.

aa bu acun senin adamlarla neden anlaşamıyor ayoll serdarıda yalınıda teklif ettikten sonra şutlamış daha programa başlamadan yollar ayrılıyor ikisidemi tesadüf ve herne tesadüfse ikiside senin adamın

aa bu acun senin adamlarla neden anlaşamıyor ayoll serdarıda yalınıda teklif ettikten sonra şutlamış daha programa başlamadan yollar ayrılıyor ikisidemi tesadüf ve herne tesadüfse ikiside senin adamın
Acun'a çok pis kıl olmaya başladım.
Tabii Yalın'ın yerini aldığı için Musti'ye de gıcık oldum.

öyle düşünme ayoll musti zaten 1.sezonun jurisiydi morgülü yalının yerine almış oluyor sen ona gıcık ol
Haberlerde Yılmaz Morgül, Yalın ve Emine Sandal'ın jüri olacağı yazıyordu İrem Derici de sonradan dahil oldu, belki de senin Musti benim Yalın'ı kovdurdu bak ne haberler buldum kavgalı zaten bunlar.
Gerçi 9 yıl öncesinin haberleri belki de barışmışlardır.

http://www.habervitrini.com/magazin/yalindan-mustafa-sandala-sert-cevap-303636/

http://www.turkiyegazetesi.com.tr/Genel/a348450.aspx

ayy boş ver sen onu yalınla musti dost olmasına gerek yok serdar ortaçla dostya sen ona bak

hem musti tarkanın çıkardığı ingilizce albümden sonra bu sözleri söylemeye baslamsıtı onun asıl hedefi başka

Jüriler çok iyi seçim olmuş
. İrem derici, Mustafa sandal çok iyi

Fragmanda mustafa sandal ismi denince sen geldin aklima
94 yılı ilk albümü hariç 96 araba yılından beridir 20 yıldır aktif musti fanıyım

acunun kanalını mustim hatrına izlemiştim geçen yıl vlla bu yıl bakmıcaktım ama yine son anda beni çekmeyi başardı kanalına

Yılmaz Morgül [emoji2] Acun işi biliyor adamı Survivora alıp popülerliğini artırdı şimdi ise programa aldı.

O ses turkiyeyede yakisiyordu. Bende kendisini begenirim.
Irem derici o ses turkiyeye yarismaci olarak katildiginda mustafa sandal juriydi. Simdi ikiside juri. Insan nezaman ne olacagini bilemiyor

Bu sezon daha iyi gider bence.
İtici isimlerin hepsini çıkardılar malum.

Bu sezon daha iyi gider bence.
İtici isimlerin hepsini çıkardılar malum.
mustinin yeniden olmasına çok sevindim hevesim kırılmıştı vlla

ayy bu sezon daha iyi reytingler alırlar umarım acunun kanalını izlediğim tek program bu benim için mustimi geri çağırmış