Rising Star Türkiye'nin İlk Jüri Üyesi Belli Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
thumbnail_1433707941.jpg

tv8'in iddialı şarkı yarışması Rising Star Türkiye'den yeni bir haber var!

Merakla beklenen yarışmanın ilk jüri üyesi Demet Akalın oldu. Ünlü şarkıcı, Twitter hesabından attığı bir resim ile programda jüri üyesi olarak yer alacağını açıkladı:

Daha önce Sertab Erener, Fuat Güner, Gülben Ergen gibi isimlerin konuşulduğu jüride Akalın haricinde hangi isimlerin yer alacağı ise şimdiden merak konusu.

Yapımcılığını Acun Medya'nın üstleneceği Rising Star Türkiye'nin önümüzdeki aylarda yayın hayatına başlaması planlanıyor.

Son düzenleme:
Acun heralde Fuat'ı ayıp olmasın diye çağırmış. O Ses'te ikisi gelince olay olmuştu o yüzden diyorum.

Acun işi olur, fakat Türkiyede ki ses yarışmaları Yurtdışı seviyesinde olmuyor -atmosfer acısınsan diyorum-, Acun başarır belki.

Demet'é ayılıp bayılıyorum ama giderli halleri ve kadırgalı tavırları hoş. O nedenle iyi transfer bence..

Survivor'u 7/24 twitterda övüp dursaydım bana da teklif yapabilirdi Acun. Tüh, kaçırdık fırsatı görüyor musun. :noworry:

2.kenan doğulu 3. murat dalkılıç efsane olur program çünkü genç nesle yönelik olsun arabesk felan olmasın sonuçta bu programın orjinal formatı baya eğlenceli

ıyyy hiç sevmiyorum bu kadını yaa tipindende hayır yok hyundanda seside ayrı itici zaten :ppp::ppp::ppp:

Benim için kötü bir seçim olmuş ama diğer jüri üyelerine göre bakabilirim yarışmaya. :D