''Rising Star Türkiye''de Canlı Yayın Şoku!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
thumbnail_1438341357.jpg

Tv8'in yeni ve iddialı yarışma programı Rising Star Türkiye'de canlı yayın şoku yaşandı!

Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği, sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı, jüri koltuğunda Gülben Ergen, Mustafa Sandal, Demet Akalın ve Fuat Güner'in bulunduğu programda canlı yayın şoku yaşandı.

Öykü Serter son 1-2 yarışmacının olduğunu söyledi ve yeni yarışmacıyı çağırırken program bir anda bitti. Program daha sonra tekrar bölümü ile başladı. Program kesildi fakat yeni gelen yarışmacı 'Tv8 Yan Ekran' uygulamasından dinlendi.

Programın ani bir şekilde bitmesi ise sosyal medyada hem tepkiye yol açtı, hem de eleştirilere maruz kaldı.

Programın neden bir anda bittiği hakkında ise bir açıklama gelmedi.

Programı aylardır tanıtıyorlar hiç mi alt yapı kontrolü yapmamışlar, rezillik.

Ya da reklam da olabilir reklamın iyiysi kötüsü olmaz mantığıyla zaten Gülben'le Mustafa'nın kavgasını bile reklam malzemesi yaptılar, beklenir. :):)

Programı aylardır tanıtıyorlar hiç mi alt yapı kontrolü yapmamışlar, rezillik.

Ya da reklam da olabilir reklamın iyiysi kötüsü olmaz mantığıyla zaten Gülben'le Mustafa'nın kavgasını bile reklam malzemesi yaptılar, beklenir. :):)
Ne reklamı yapacaklar. :D Rezil oldular resmen, millet Acun'suz olmuyor diyor. :D

İlk bölümden böyle bir şey olması kötü olmuş. Bu programdan umudum yoktu açıkçası ama ilk bölümünden çok kötü reytingler beklemiyorum. 4-5 seviyesinde bir izlenme oranları alacaktır ama devamını getiremeyeceği çok açık...

para için yalancıktan barıştılar resmen. :D
cnm mustinin paraya pula şöhrete üne mi ihtiyacı var adam zaten 20 yıldır tarkanla birlikte en iyi olarak mega star olarak anılıyor bu saatten sonra 3 kuruş için böyle şeyler yapacak bir insan değil musti eğer gülbni affetmek istemeseydi jurilikten musti ayrılırdı hiçbir kuvvette mustiyi orada tutamazdı

musti ile gülben en baştan anlaşmışlar single kalıcak şıkır şıkır albüme almıcam demiş mustide mani manevi her desteği vermiş klıpte bile oynadı 2 ay sonra falan gülbenin mustiden habersiz şıkır şıkırı albümüne aldığını öğrenmiş bunuda gülbenden değil arkadaşından öğreniyor zaten davayıda musti kazandıaldığı paryıda bağışladı sen para için barıştı demişsinde haklı olduğu davada akzandığı paraya bile dokunmadı bu adam bağış yaptı şıkır şıkırdan hibir maddi kazancı olmamıştır gülben kendiside açıkladı musti haklıyı çatır çatır parasını aldı dedi burda bir barışmadan daha çok mustinin gülbeni affetme durumu var gülben haksız olduğunu açıklamıştı mustide o yeni yetme popçular gibi canlı yayında akvga çıkarıp şey yapmadı başkası olsa her hafta kavga tartışma olaylarını görürdük musti kendine yakışanı yapıp affetti tüm musti fanalrıda böyle olucağını zaten tahmin ediyorduk aksini hiç beklemiyorduk mustiden zaten juriden tek öne çıkanda kendisiydi juriyi toparlayan kişiydi diğerleri biraz acemi kaldı orada
:F:F:F

2-3 yarışmacının olduğunu söylemesinde sorun yok ama yan ekran uygulamasında dinlenmesi şaka gibiymiş. Büyük şok cidden.
Mustafa ve Gülben'in barışmasını bende reklam olarak görüyorum.:)

Bu arada programın formatı öyle uzun sürecek format değil bence. Bir süre sonra sıkar yani.:D

Gerçekten de büyük şok olmuş. Yarışma da genel olarak karışık tepkiler almış, hayal kırıklığı yaratırsa pek şaşırmam.

Yan ekran uyguluması programın ilk dakikalarında çökmüş[emoji23] [emoji23] [emoji23] zaten oy verenlerin profil resimleri de çıkmıyor.Ben denedim kardeşim denedi yine de gözükmedi.

Bu yan uygulama sistemi Rising Star'da da hile hurda yapmak için aylar öncesinden Aramızda kalmasın ve Panaroma'da deneme yaptılar hep! Kimse inanmasın o uygulamaya filan[emoji19]

Program bir suru aksilik oldu uygulama calismadi, oylar verilemedi falan insallah duzelir