Rising Star Türkiye Ne Zaman Başlayacak?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1437599184.jpg

tv8'in yeni ve iddialı yarışma programı Rising Star Türkiye ne zaman başlayacak?

Acun Medya imzalı, sunuculuğunu İşte Benim Stilim programınıda sunan Öykü Serter'in üstleneceği, jüri koltuğunda Demet Akalın ve Mustafa Sandal'ın oturacağı Rising Star Türkiye'nin yayın tarihi belli oldu.

Ekranlara yepyeni bir heyecan kazandıracak olan Rising Star Türkiye, 3 Ağustos Pazartesi başlayacak.

İsmi geçiyor ama daha netleşmedi.
Geçen yıl TV8 tanıtımında oynadı, açıklama yapıldı. Mazhar Alanson ve Özkan Uğur O Ses de Fuat Güner Rising Star da olacak diye açıklama yapılmıştı. Eğer Acun Ilıcalı bu açıklamaları boş verip başka jüri alırsa ayıp eder resmen.

Geçen yıl TV8 tanıtımında oynadı, açıklama yapıldı. Mazhar Alanson ve Özkan Uğur O Ses de Fuat Güner Rising Star da olacak açıklama yapılmıştı. Eğer Acun bu açıklamaları boş verip başka jüri alırsa ayıp eder resmen.
Evet, o zaman yarışmada yer alacakları açıklanmıştı fakat Acun değişikliğe gitmiş gözüküyor.

İlk bölüme bakacağım. Eğlenceli bir şey olmasını istiyorum ama Demet ile nereye kadar.:( Musti zaten itici.. Jüride yeterli sempatiklik yok.ss

Jüriyi pek sevemedim. Öykü'yü de sevdiğimi söylemeyeceğim. Ama merak ettiğimi itiraf ediyorum. İzlerim belki. :)