''Rising Star Türkiye'' Başlıyor! | TV8

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061

Tv8'in yeni ve iddialı yarışma programı Rising Star Türkiye başlıyor!

Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği programda Sertab Erener, Fuat Güner ve Gülben Ergen ile anlaşıldığı söylenmişti. Jüri üyeleri henüz netlik kazanmayan yarışmanın hazırlıkları ise son hız devam ediyor. Programın yaz aylarında başlaması bekleniyor.

Rising Star Türkiye'nin ise başvuruları başladı! İşte yarışmadan kısa bir fragman ve başvuru formu;

Bakalım nasil olacak program.

Bakarım öyle denk geldikçe.

Acun izleyiciyi yakalayacak formatları iyi biliyor, bu da tutacaktır.

Bu dizi yapımcılarının yüzü yazında mı gülmeyecek ? Ah Acun

1 sene geçti üstünden nerdeyse [emoji23] [emoji23]

Fuat Güner zaten TV8'in tanıtımlarında yer aldığı için juride olmasına kesin gözle bakıyorum ama Sertab Erener yer alacak olsaydı Sesi Çok Güzel'i kabul etmezdi. Gülben Ergen şu an boşta aslında, bu yarışma da yer alabilir ama bence Fuat Güner çok zayıf halka olur juride...

Gerçi bu yarışma bana hiç tutacak hava vermiyor. En fazla 2-3 reyting seviyesinde kalır gibi. Acun zaten O Ses varken 2.'sine neden gerek duyuyor anlamadım...

xfactor de güzel sesler vardı tabi arabesk ve türkü olunca o yarışma tutmadı bence bu acunun farklı işi olsun arabesk ve türküyü karıştırmasın içine çünkü bu format daha çok hareketli şarkılar ve yabancı şarkılar için bire bir arabesk bu formata yakıştıramıyorum