'Rise of Empires: Ottoman'ın Yeni Sezonu Geliyor! | Netflix

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,651
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
AAAABXX6anNoINZG8MAewxe_PellE2rakq9zBU8i7SNP2yw9zOttMs1bdYe4_LYAtF_yV9tE_iWUrRwDy6hWOAuZp8Gog4yf.jpg

'Rise of Empires: Ottoman'ın yeni sezonu geliyor!

Tuba Büyüküstün, Cem Yiğit Üzümoğlu, Selim Bayraktar, Birkan Sokullu, Osman Sonant, Tolga Tekin, Ushan Çakır, Damla Sönmez’in başrollerini paylaştığı, yapımcılığını Karga Seven Pictures'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Emre Şahin'in oturduğu dizinin yeni sezonu için hazırlıkların başladığı öğrenildi.

24 Ocak'ta Netflix'te yayınlanan ve 6 bölümlük belgesel türündeki dizi, geçtiğimiz aylarda Kanal D'de ekrana gelmişti.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Harika bir ilk sezon izlettirmişti bize. Tek eleştirim bu justinyani midir nedir onun aşırı derecede tanrılaştırılmış oluşuydu. Böyle bir abartıya girmezlerse daha da keyif verecektir.

• Beğendim
Reactions: Jonsnow
Harika bir ilk sezon izlettirmişti bize. Tek eleştirim bu justinyani midir nedir onun aşırı derecede tanrılaştırılmış oluşuydu. Böyle bir abartıya girmezlerse daha da keyif verecektir.
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama bu diziye nasıl harika diyebildin cidden şaşırıyorum.

Sen teknik açıdan beğenmişsin. Öyle yazınca senaryoyu beğendim sandım. :D
Yok seneryo açısından çok falso bir iş bu arada. Padişahın yaptığı hataları pohpohlayan tarihçilerden yeni çerilerin çerezlik en önden gönderilip hepsinin ölümüne sebep olan padişahın sahneleri sinirime en dokunan noktalar olmuştu. Bu kadar salak olduğunu düşünmüyorum bir padişahın. Umarım yeni sezonda seneryo olarak da güçlü bir iş yapılır.

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Yok seneryo açısından çok falso bir iş bu arada. Padişahın yaptığı hataları pohpohlayan tarihçilerden yeni çerilerin çerezlik en önden gönderilip hepsinin ölümüne sebep olan padişahın sahneleri sinirime en dokunan noktalar olmuştu. Bu kadar salak olduğunu düşünmüyorum bir padişahın. Umarım yeni sezonda seneryo olarak da güçlü bir iş yapılır.
Senaryo rezaletti. Koskoca Fatih'i İstanbul'u şansa almış gibi gösterdiler. Ben izlerken çok sinirlenmiştim. Roma'ya yaptıkları daha iyiydi. Umarım yeni sezonda başka bir padişah olur ve bu sefer tarihi doğru yansıtırlar.

• Beğendim
Reactions: Gizmen