Rihanna'nın Yeni Albümü 'ANTI' Yayında!

sokak sanati

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
57,085
Puanı
1,061
Dünyaca ünlü Barbadoslu star Rihanna'nın son albümü sonunda yayınlandı. Rihanna albümün 28 Ocak 2016 tarihinde sızdırılması sonucunda sevenlerine ücretsiz olarak yayımladı.

İçerisinde 13 şarkının bulunduğu albümde daha önceden yayınlanan Four Five Second, Bitch Better Have My Money ve American Oxygen yer almadı.Yine Promo videolarında kullandığı Goodnight Gotham şarkıları yer almadı. Albümü 26 Şubat tarihin tüm müzik marketlerinde bulabilirsiniz.

İşte O 13 şarkı;

1. Consideration (feat. SZA)
  2. James Joint
  3. Kiss It Better
  4. Work (feat. Drake)
  5. Desperado
  6. Woo
  7. Needed Me
  8. Yeah, I Said It
  9. Same Ol’ Mistakes
  10. Never Ending
  11. Love On The Brain
  12. Higher
  13. Close To You
*Albümün çıkış parçası Work; Drake ile Rihanna'nın buluştuğu şarkıyı dinlemek için buyrun;

**Albümün elbette en merak edilen parçası Kiss it Better;

***Albümün en kısa ama Rihanna'nın sesine en çok doyduğumuz Higher;

****Albümde Rihanna'nın sesinin en çok yakıştığı şarkı bence Same Ol' Mistakes olmuş. Hit olur mu bence zor. Herkes sevmez ama dinlemek isteyen buyursun;

*****Albümün diğer şarkıları hatta tüm şarkıları için;

Şimdilik beklentimin altında kaldı. Yada o kadar tanıtımların etkisinde kaldım ve beklentimi büyüttüm

Rihanna'nın 2. 1 numaraya ulaşan almübü olmuştur ve 2 haftadır 1 numarada yer alıyor Billboadda.
Adele'in 25'ini devirdi. @-potterhead- sana kocaman kokulu öpücük.

Şimdilik beklentimin altında kaldı. Yada o kadar tanıtımların etkisinde kaldım ve beklentimi büyüttüm

Bence beklenenin dışında bir albüm çıktı sebebi bu.
Talk that Talk gibi bir şey bekleniyordu yada Unpolotegic gibi. Anti çok farklı bir albüm olmuş. Çok sakin ebn böyle Sakin Rihanna'ya alışık değilim ve banada garip geldi ama dinledikçe seveceğiz ben eminim.

@destere @Forumdash @yigit_00 @OzaN @DarkLeqenD @Titanium @Çiğdem- @xemrexxx @Harunnn60 @xemrexxx @Ahmad albümü dinleyebilirsiniz.

O toplu listede ki 3 şarkı (Goodnight Gotham ve son iki şarkı albümün ilk halinde yer almıyor söylim.
) Sonra 13 yazıyor 16 şarkı var demeyin.

Son düzenleme:
Kiss it better fena değilmiş, zamanım olsa diğerlerinide inceleyeceğim ama bu aralar yok.
Ara ara test edilip beğenilmişleri denerim.

rihannanın anti albümünden sadece iki üç şarkı izleyebiliyoruz diğerleri nerde ?
sanırım izleyebildiklerimiz arasında en iyiside şu ana kadar bitch better

rihannanın anti albümünden sadece iki üç şarkı izleyebiliyoruz diğerleri nerde ?
sanırım izleyebildiklerimiz arasında en iyiside şu ana kadar bitch better

Şuan dinlemelik. Seyirlik değiller.
Klip gelir Yakında Drake ile.

Pazar günü boştum dinlemek için ama aklıma bile gelmedi. Cuma gecesi üstünden şöyle bi geçmiştim bana hitap etmeyen tarzdı. Ancak bunu diyebilirim. Belki dşnledikçe sevebilirim. Oxygen mesela kimse beğenmemişti (foruma göre) bir beğenmiştim
yine aradan sarkılar tınısı hoşuma giden şarkılar seçerim heralde

Same Ol' o geceden aklımda kalan şarkı ismiydi.

Albüm baya zayıf gibi gözüküyor şimdilik. Rekor kırması meraktandır, ben de Spotify'a düşer düşmez indirdim mesela.

Work'Ü beğendim.
Rihanna maşallah az kelime kullanmış şarkıda.

all i hear is workworkworkworkworkwor
mermermermermermermermet
derderderderderderdetder
worworworwworworwor
tehtehtehtehtehtehteh
lalalalalalalalalalalalalala

Albüm baya zayıf gibi gözüküyor şimdilik. Rekor kırması meraktandır, ben de Spotify'a düşer düşmez indirdim mesela.

Merak olduğu kesin zaten suan yine piyasa boş. Sia iş yapmadı çok. Riri dışında biri yok gibi.
Zaten tanıtımda fena yapıldı.
Albüm klipler ile ilgi görebilir. Şuan şu monotonluk ile çok gitmez.
Hemen klip gelmeli zaten bedava. Olay kliplerde kopacak gibi.

Woo muhteşem olmuş. Beni diyar diyar gezdiriyor.
Uzunca bir müddet dinlense dahi sıkmayan bir şarkı olmuş. Bayıldım.

Consideration muhteşem bir şarkı olmuş. Her dinlediğim de daha çok övmek istiyorum. Work ile beraber en sevdiğim 50 şarkıya girer gibi.

SZA'nin kibar sesine bayıldım. Söylerken kendimi kasıp onun gibi ses çıkartmak istiyorum. Çok özendirici.

Bugünler de albümün 2 şarkısının klibi yayınlanacakmış.

Rihanna 2'ye alıştı. Work'da aynı şarkı için 2 klip, şimdi aynı anda 2 farklı şarkıya klip.

Needed Me ve Kiss is Better olacak kliplenen şarkılar. Needed Me polisiye bir klip. Geçen günlerde görmüştüm çekimlerini.
Kiss is Better ile ilgili ise bilgim yok ama aralıkta çekmiş klibi bir ara turuncu, mavi saçı vardı. O zamanlara geliyor çekim tarihi klibin.

@Ahmad @OzaN @yigit_00 @Harunnn60 @destere @Çiğdem- @Bully @Titanium @Doğu @-potterhead- @cookies @hayret bi şey