Rihanna Yine Yaptı Yapacağını!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,749
Puanı
1,060

Ünlü şarkıcı Rihanna yine yaptı yapacağını!

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'ya kendini tutamadı ve tweet attı. Cristiano Ronaldo, dün akşam oynanan 2014 Dünya Kupası karşılaşmasında Portekiz milli takımıyla, Almanya milli takımıyla karşılaşmış ve 4-0'lık yenilgiyle sahadan ayrılmıştı. Rihanna, Ronaldo hakkında tweet gönderdi ve tweet oldukça ilgi gördü.

2014 Dünya Kupası'nı takip ettiğini gösteren Rihanna, hem Portekiz, hem de Ronaldo ile dalga geçti. Almanya'yı da övdü.

İşte Rihanna'nın attığı tweetler;

Rihanna abartıyor artık. Buna hayranlık duyan erkekleri hiç anlamıyorum. Çok seviyesiz ve kalitesiz...

Soma olayı dışında takdir edebileceğim birisi değil...

Rihanna aştı kendini

Ama yinede böyle samimi olmadığın birilerine böyle şeyler hoş bulmuyorum

ronaldo bakalım nasıl cevap verecek irina görmesin

Rihanna, Ronaldo'ya "bebeğim" diyor. Hele o maçta girdiği hallerin büyük etkisi var.

Benim anladığım kadarıyla Ronaldo için üzülüyor.Dalga geçti ne kadar doğru tartışılır.

Mesajlarda ronaldoya yazdığı bisey göremedim ama bu ara kadın ünlüler sataşıyor.. irana sahak olmasa hiç bir ünlü ronaldoya sataşmaz. Ronaldoyu değil iranayi kıskanıyor

Rihanna abartıyor artık. Buna hayranlık duyan erkekleri hiç anlamıyorum. Çok seviyesiz ve kalitesiz...

Soma olayı dışında takdir edebileceğim birisi değil...
Aynen katılıyorum.. bize bile hakaret etti ya benim gibi açık tenlilere

Bu herhalde Ronaldoya aşık falan olmuş. Ronaldonun gül gibi sevgilisi var hiç boşuna uğraşmasın

Bence de çok abartmış.Gerçektede twitter ini güzel kullanamıyor.

Rihanna yapmış cidden yapacağını.
Olayı büyütmez Ronaldo...