Rihanna Yükselmeye Devam Ediyor!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,584
Puanı
1,060
Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, şu sıralar daha çok magazinsel olaylarla gündeme gelse de kariyer basamaklarını emin adımlarla çıkıyor!

Rihanna, son olarak Eminem ile düet yaptığı ve önümüzdeki günlerde klibi de yayınlanacak olan 'The Monster' şarkısıyla büyük bir başarıyı elde etti. Billboard Hot 100 listesinde 1 numara olan şarkıyla Rihanna, Madonna ve Micheal Jackson'ı geçerek en çok teklisi bir numara olan sanatçılar listesinde 13 şarkıyla 4. sıraya yükseldi.

Rihanna'nın zirveye yerleşmesi için Elvis Presley, Mariah Carey ve The Beatles grubunu geçmesi gerekecek. Tüm bu başarıyı 7 yılda elde eden Rihanna'nın zirveye oturması çok uzun sürmeyecek gibi görünüyor.

822f9bdf20028ef7460924285f7521dc.jpg

mariah carey e şaşırdım :X rıhanna bakalım nerelere çıkacak daha :) aman 27 yaşa dikkat illu ortadan kaldırmasın kızcağızı :A @Forumdash

Mariah Carey'e bende şaşirdim :X kadının hiçbir şarkısını bilmiyorum. Bilseydim de zaten 2000 mi 2005 yıllarındaki kliplerinin hatırlıyorum :A
İllu'yla arası bozuk değil hem bu populeriteyle bişey olmaz RiRi'ye :A @xemrexxx

rihanna odul toreninde soyledigi gibi harika bir ekibi var , soyledigi, çikardigi her single, çektigi her klip Hit oluyor, kadin başarili, dinlemeye devam. #RIHANNA

rihanna bu yil başariyi surdurdu ama hayal kirikligi yaratanlar buyuk isimler.
lady gaga - album satişi berbat gidiyor, hot 100 de 1 numarayi gormedi.
britney spears - ilk haftada 4numara oldu, work bit** ilk 10a zor girdi.
celine dione - her ne kadar ben son albumun dinliyicisi olsamda, album kadinin en kotu albumu seçildi.
cher - bikmadan yeni album çikaran kadin hot100 e bile giremedi
ciara - RNB muzigin kraliçesi berbat bir yil yaşadi.
lady antebellum - need you now dan sonra berbat bir donem geçiriyorlar , şarkilari hiç bir listede ilk 10a giremedi.
will.i.am - daha iyi durumda olsada beklenenden çok uzak.
bence bu yilin kazananlari: siralama olamadan 12 ismi.
1-miley cyrus
2-justin timberlake
3-one republic
4-imagine dragones
5-one direction
6-rihanna
7-taylor swift
8-florida georgia line
9-luke bryan
10-Macklemore and Ryan Lewis
11-Bruno Mars
12-pink