Rihanna - Four Five Seconds ft. Kanye West, Paul McCartney (2015)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,541
Puanı
1,060
thumbnail_1422786720.jpg

Rihanna'nın yeni şarkısı 'Four Five Seconds' yayınlandı.

Ünlü ABD'li şarkıcı yeni şarkı müjdesini Twitter hesabındah paylaştı. Rihanna, 'Four Five Seconds' adlı yeni şarkısında müziğin efsane ismi The Beatles üyesi Paul McCartney ve ABD'li rapçi Kanye West ile stüdyoya girdi. iTunes'ta yer alan şarkıda, Rihanna'ya McCartney gitarıyla eşlik ederken, rapçi West Rihanna ile düet yaptı.

İşte o şarkı:

Dinledikçe çok sevdim şarkıyı. Özellikle Rihanna'nın ilk girişi muhteşem. Böyle farklı bir tarz denemek de cesur bir iş, tebrik etmek gerek Rihanna'yı. :)

@Ahmad istersen klibi de ekleyip o bölüme taşı konuyu. :):)

Aslında kesin çöptür yazmak amacıyla girdim.

Ama gel gör ki Paul acayip kendi stilini koymuş, normalde Rihanna ve Kanye'den böyle ses tınısı çıkmazdı, kendi stillerinin dışına çıkmışlar.

Çok sağlam olmuş.

Dinledikçe çok sevdim şarkıyı. Özellikle Rihanna'nın ilk girişi muhteşem. Böyle farklı bir tarz denemek de cesur bir iş, tebrik etmek gerek Rihanna'yı. :)

@Ahmad istersen klibi de ekleyip o bölüme taşı konuyu. :):)
Şarkıyı ben de çok sevdim, devamlı dinlediklerim arasında şu an. :D

Klipi çıkınca ben de eklemeyi düşünmüştüm ama sonra aklımdan çıktı. Şu an Tapatalk'dayım yarın yaparım artık. :D

Şarkıyı ben de çok sevdim, devamlı dinlediklerim arasında şu an. :D

Klipi çıkınca ben de eklemeyi düşünmüştüm ama sonra aklımdan çıktı. Şu an Tapatalk'dayım yarın yaparım artık. :D
Lyric Video yerine klipini ekledim ve Klipler bölümüne taşıdım. :D

Bu arada 3 Şubat'ta yayınlanan klip 3 Mart'ta şu an 69.3M izlenmeye sahip. Zamanla 200M+ izlenmeyi geçer bence.