Rihanna, Bates Motel'in Final Sezonunda!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,343
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
OzaN yeni bir haber konusu açtı

Rihanna, Bates Motel'in Final Sezonunda!

rihanna.jpg

Amerika'da yayın yapan A&E kanalında yayınlanan Bates Motel'de yolun sonuna geliniyor... Alfred Hitchcock'un ölümsüz filmi Psycho'yu öncesiyle birlikte anlatan dizi, gelecek yılın ilk yarısında yayınlanacak olan 5. sezonuyla final yapmaya hazırlanıyor.

Bates Motel'in 5. ve son sezonuyla ilgili olarak ise bugün şaşırtıcı bir haber geldi. Habere göre dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna dizinin son sezonunda yer olacak hem de Psycho'da Janet Leigh'nin oynadığı unutulmaz Marion Crane karakteriyle...

Daha önce pek fazla ciddi oyunculuk deneyimi olmayan Rihanna'nın diziye katılması şaşkınlıkla karşılanırken Rihanna'nın dizide nasıl bir performans ortaya koyacağı da merak konusu oldu...
Orijinal formatta oku

Valla benim hoşuma gitti bu haber. Marion karakterini göreceğimizi bilmiyordum. :D

Dizinin dördüncü sezonunu izlemedim ama madem beşinci sezonun final olacağı da kesin, beşinci sezona doğru izlerim. :D

Bakalım Gaga'nın performansı gibi performans sergileyebilecek mi:A Dizinin en cesur sahnesi nasıl:A @Harunnn60 @OzaN
Karagül'ün en cesur sahnesi kadar. :A

Valla benim hoşuma gitti bu haber. Marion karakterini göreceğimizi bilmiyordum. :D

Dizinin dördüncü sezonunu izlemedim ama madem beşinci sezonun final olacağı da kesin, beşinci sezona doğru izlerim. :D

Karagül'ün en cesur sahnesi kadar. :A
hayır kliplerinde görüyoruz son dönemlerde:A
Karagül'de öpüşme var mı onu sorayım bari @denizz19 :F

Lady Gaga'nın American Horror Story'de rol kapabildiği bir TV dünyasında Rihanna'nın da dahil olmasına şaşırmadım. :)