Rihanna İlk Kez Rolling Stone Kapağında!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
[h=2]İlk kez Rolling Stone için kamera karşısına geçen Rihanna'nın pozları geç kalındığı için pişman edecek güzellikte...[/h]
Oldukça seksi kostümler içinde nefes kesen R&B müzisyeni Robyn Rihanna Fenty, görünümünü borçlu olduğu fitness sırlarını Vogue için ünlü fotoğrafçı Annie Leibovitz'in kamerası karşısına geçtiğinde açıklamıştı.
Rolling Stone dergisinde Nisan ayında yayınlanacak olan bu fotoğraflar için ise bahara kadar sabredemeyenler olabilir diye düşündük…

Bence güzel olmuş panpa

Resimler nasıl panpa?

Saçlar berbat ama bel altı manyak panpa

gençler saça niye bakıyonuz

Güzellik bakımından pek iyi olmasada ki bu hali çok daha kötü, Fizik bakımından iyi bence.

Bacakları kest

Rihanna'nın neden böyle pozlar verme ihtiyacı duyduğunu anlamak zor. Kadın, dünyanın en ünlü en başarılı şarkıcılarından biri zaten. Böyle şeylere hiç ihtiyacı yok.

Senin kalite anlaşıyın farklı olduğu için rahatsız olmadım

Rihanna'nın neden böyle pozlar verme ihtiyacı duyduğunu anlamak zor. Kadın, dünyanın en ünlü en başarılı şarkıcılarından biri zaten. Böyle şeylere hiç ihtiyacı yok.
bizim var ama

Bence güzel olmuş panpa

cevaa nın açtığı konulara hayranım hatta böyle güzel başlıkların artmasını temenni ediyorum foruma renk katıyor

resimlerde muhteşem .. insanın sayfadan ayrılası gelmiyor

Bu iyi bir şey mi, kötü bir şey mi oluyor şimdi?

Bir de aynı mesajı daha önce de bana yazmış olabilir misin ve ben de aynı cevabı vermiş olabilir miyim ? Deja vu yaşadım da.
bence kötü birşey değil
yani ikinizin zevkleri farklı ya

Bu iyi bir şey mi, kötü bir şey mi oluyor şimdi?

Bir de aynı mesajı daha önce de bana yazmış olabilir misin ve ben de aynı cevabı vermiş olabilir miyim ? Deja vu yaşadım da.

Kötü amaçlı yazmadım senle benim kailte anlayışımız farklı o yüzden bu konuyu beğenmemiş olabilirsin saygı duyarım

bu resimleri ve bu konuyu neden beğenmedin endgame!!!

şimdi rihanna seninle bir gece başbaşa muhabbet etmek istese kabul etmezmisin

ama bu soruya cevap verirken mahalle baskısını sosyal baskıyı ve çevrende şu ana kadar edindiğin konumu bir tarafa bırak..yani soruyu cevaplarken süper egonu değilde egonu kullan...

ben şahsen rihannadan gelecek böyle bir teklif karşısında havada uçardım

Birincisi İngilizce'm iyi olmadığı için kabul etmezdim, İngilizce konuşmaktan mümkün olduğunca kaçmayı yeğlerim. İkincisi pek sosyal bir varlık değilim, açıkçası çekinirdim konuşmaya.

Birincisi İngilizce'm iyi olmadığı için kabul etmezdim, İngilizce konuşmaktan mümkün olduğunca kaçmayı yeğlerim. İkincisi pek sosyal bir varlık değilim, açıkçası çekinirdim konuşmaya.

ingilizceden bahseden kim endgame.. ben dilsiz olsam yine anlaşırdım