Ricky Martin - Come With Me

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,339
Puanı
1,060
Geçtiğimiz yıllarda eşcinsel oldugunu açıklayıp kadın hayranlarini bi hayli üzen Ricky Martin en son Musica+Alma+Sexo (İng:Music+Soul+Sex - TR:Müzik+Ruh+Seks) albümüyle sevilenlerine merhaba demişti.Bu albümüyle fazla ses getiremeyen sanatçi uzun bi sessziliğin ardından yepyeni çalişmalariyla yeniden müzik dünyasına dönmeye hazırlanıyor.

Yepyeni single'ı olan "Come With Me"'yi gençtiğimiz
Temmuz ayında hayranlarıyla buluşturan sanatçi, yine aynı adlı parçayı kliplendirdi.

Ricky Martin - Come With Me (İngilizce Versiyon)

Ricky Martin - Come With Me (İspanyolca Versiyon)

(Yazarın yorumu:Bu yepyeni hareketli parçasıyla tekrar eski günlerine döner mi bilinmez ama bi önceki albüm şarkılarından daha iyi oldugunu ilk dinleyişte kestirebiliyoruz:X)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Geçtiğimiz yıllarda eşcinsel oldugunu açıklayıp kadın hayranlarini bi hayli üzen

Bu da ayrı bi şey niye üzülüyorsun ki sanki evleneceklerdi adamla. :D

Rick Martin baya yaşlanmış ya görmeyeli. :) Şarkısı hoşuma gitti güzel. :Z

Reytinger post: 1425023' Alıntı:
Tamam terk ediyorum.:F :F
Kocasıyla? :D
Evet eşcinsel yaşanan ilişkilerde her iki taraf birbirinin (erkek erkeğe:koca kadın kadına:karım/eşim) diyorlar(miş):X

BesaleT post: 1425030' Alıntı:
Bu da ayrı bi şey niye üzülüyorsun ki sanki evleneceklerdi adamla. :D

Rick Martin baya yaşlanmış ya görmeyeli. :) Şarkısı hoşuma gitti güzel. :Z

Kırmızı yere tamamen katılıyorum:X Özellikle sanki evleneceklerdi kısmına:X J.Bieberyi bile böyle seven kızlar var:F

Forumdash post: 1425046' Alıntı:

Evet eşcinsel yaşanan ilişkilerde her iki taraf birbirinin (erkek erkeğe:koca kadın kadına:karım/eşim) diyorlar(miş):X

Kırmızı yere tamamen katılıyorum:X Özellikle sanki evleneceklerdi kısmına:X J.Bieberyi bile böyle seven kızlar var:F
Tamam.:X