Richie Rich Geri Dönüyor!

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,355
Puanı
1,060
635502079815661468-Netflix-RR-3541x1992-A.jpg

Dünyanın en zengin çocugu
"Richie Rich" ekranlara geri dönüyor.

İlk olarak 1950'lili yıllarda çizgi roman olarak karşimiza çıkan, daha sonra 80'ler ve 90'larda çizgi film ve film olarak karşimiza çıkan "Richie Rich" ekranlardaki macerasına devam edecek.

Neftlix tarafından, yarım saatlik 21 bölüm olarak AwesomenessTV yapımcılarına siparişi verilen komedi dizisinin başrolünde ise; Jake Brennan üstlenecek.

Neftlix diziyi Amerikan, Kanada, Latin Amerika'daki uyelerine 2015 yılında servis edecek.

Kalbim temiz mi denir? buna yoksa ben bu işleri biliyormuyum mu ne bilemedim :F
@Çiğdem- bak gördün mü [HASHTAG]#Gotham[/HASHTAG] yorumlarında sana da demiştim :X

Diziyi izlicem umarım güzel olur:X

Kalbim temiz mi denir? buna yoksa ben bu işleri biliyormuyum mu ne bilemedim :F
@Çiğdem- bak gördün mü [HASHTAG]#Gotham[/HASHTAG] yorumlarında sana da demiştim :X

Diziyi izlicem umarım güzel olur:X
aaa evet geçen gün demiştin gerçekten 😱😱😱
ama bu çocuk olmamış riciden daha küçük görünüyor ayrıca bu çocuk kısa şişman galiba
ince uzundu richie :kiki::kiki::kiki:

ahhh evet bu çocuğun fiziği afacan deniz için seçilmiş kısa ve şişman yüzüde sevimsiz :F
richie tam çocuk değildi yanı genc sınıfına giriyordu ince uzundu
bu dizinin yapımcıları richieyi tanımadan dizisini çekiyorlar çocuğu afacan denize göre ayarlamıslar :kiki::kiki::kiki:

ahhh evet bu çocuğun fiziği afacan deniz için seçilmiş kısa ve şişman yüzüde sevimsiz :F
richie tam çocuk değildi yanı genc sınıfına giriyordu ince uzundu
bu dizinin yapımcıları richieyi tanımadan dizisini çekiyorlar çocuğu afacan denize göre ayarlamıslar :kiki::kiki::kiki:
Evet Richie'de bi ergenlik vardı(b) Daha yeni boy atıyor gibi bişey:F Çocuk gibi ama değil de :F