Richard Madden ve Dustin Hoffman ''Medici'' Dramasında!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
Richard Madden ve Dustin Hoffman ''Medici'' Dramasında!

Game of Thrones'un Robb Stark'ı Richard Madden ve Oscarlı usta oyuncu Dustin Hoffman, İtalya'nın en önemli ailesi Medici'leri konu alan bir dramada birlikte rol alacaklar.

The X-Files'ın yapımcılarından Frank Spotnitz'in yaratıcılığını üstleneceği dizide, Dustin Hoffman, aile reisi Giovanni de' Medici'yi; Richard Madden, Giovanni'nin girişimci oğlunu Cosimo de 'Medici'yi canlandıracak.

Medici: Masters Of Florence isimli 8 bölümlük dramanın çekimlerine önümüzdeki günlerde Roma ve Floransa'da başlanacak ve İtalyan RAI kanalında ekrana gelecek.

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Dustin Hoffman ve İtalyan kanalı ne alaka ya. Hem İtalyanların dizisi de mi oluyormuş?
olursa harika olur dustin hoffman varsa izlenir zaten.... bu medici sülalesi da vinci yi destekleyen aile değilmiydi da vinci den hatırlıyorum ?

@sokak sanati bunu görmemiş onuda etiketleyelim medicileri kaçırmasın

olursa harika olur dustin hoffman varsa izlenir zaten.... bu medici sülalesi da vinci yi destekleyen aile değilmiydi da vinci den hatırlıyorum ?

@sokak sanati bunu görmemiş onuda etiketleyelim medicileri kaçırmasın
Soy isimleri Medici ya. Lorenzo - Giuliano de' Medici,
Aile dramalarını severim, eğer güzel bir iş ortaya çıkarsa izlenir.

Soy isimleri Medici ya. Lorenzo - Giuliano de' Medici,
Aile dramalarını severim, eğer güzel bir iş ortaya çıkarsa izlenir.
hem tarihi hem aile draması birde anlattığı dönem çok renkli bir dönem da vinci de çok abartılı şeytani işler karıştırmışlar diziye oysa o dönem kendi başına çok renkli bir dönemmmiş bu da vinci den daha güzel olacaktır doğa üstü şeyler fazla karışınca diziden soğuyorum

@destere Yani, senin anlayacağın bizimkilerin atası dedesi.
anladımda şimdi dustin hoffmanla richard madden de dede torun kuşağını çağrştırıyor
öyle olursa lorenzoyu görürüz
yalnız benim amacım dizide lucrezia ya ulaşmak onun için çırpınıyorum
)

onların aile dramasından nolacak bugn ne entrika çevirsem olur dizinin adı
onların sarayları bizim harem gibi öff neler dönüyor o çağda birde olduğu gibi sansürsüz aktarsalar ne lucrezia lar görürüz biliyormusun ?

italyada sansür yok diye biliyorum

Kurtarmıyor, oğlanın ölümü 1464’te.

@Çiğdem- de izler aşırı özgür olursa dizi sonuçta sen gızların o oğlanların her yerlerini incelemek istiyor
@Çiğdem- le black sails izlemişliğimiz var bunuda izleriz ne var yani bir kaç özgür sahne bizi yıldıramaz hatta yıldırmak şöyle dursun izlemeye teşvik eder
)

black sails dedimde aklıma geldi
)

@Çiğdem- le black sails izlemişliğimiz var bunuda izleriz ne var yani bir kaç özgür sahne bizi yıldıramaz hatta yıldırmak şöyle dursun izlemeye teşvik eder
)

black sails dedimde aklıma geldi
)
@Çiğdem- de izler aşırı özgür olursa dizi sonuçta sen gızların o oğlanların her yerlerini incelemek istiyor
blac sails 1.sezonu biraz öyleydi malesef ama son sezonda toparladılar iyice artık korsan dizisi oldu tamamen dizi

blac sails 1.sezonu biraz öyleydi malesef ama son sezonda toparladılar iyice artık korsan dizisi oldu tamamen dizi
ama o esmerin yanındaki balık etli erada birde olsa esmerin ilk sezonunu aratmıyordu hem ne güzel işte gözümüz gönlümüz şenleniyordu