Richard Armitage, Hannibal'ın 3. Sezon Kadrosunda!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059

NBC kanalında ekranlara gelen vahşi psikolojik gerilim ve drama dizisi Hannibal'ın, vahşi geçen 2. sezonunun ardından 3. sezon kadrosu giderek genişliyor.

Daha önce Eddie Izzard’ın canlandırdığı Abel Gideon ve Dr. Chilton'ın diziye dönüş yapacaklarını açıklamıştık. Diziye son katılan isim ise, Hobbit filminden Richard Armitage oldu. Oyuncu dizide Francis Dolarhyde karakterini canlandıracak.

3. sezonla ilgili en önemli gelişme Hannibal Lecter'ın psikoterapisti Bedelia du Maurier karakterini canlandıran Gillian Anderson'ın, dizinin 3. sezonunun tamamında yer alacağı doğrulandı.

Anderson aynı zamanda BBC draması The Fall'da da yer almaya devam edecek.

Diziye ikinci sezonda katılan sosyopat domuz çiftçisi Mason Verger'i canlandıran Michael Pitt'in kadrodan ayrıldığı açıklandı. Onun yerine gelecek isim ise; Joe Anderson oldu.

Hay bin Hobbit! Hannibal'ın 3. sezonu muazzam olacak gibi.

TVLine'a göre Will Graham yeni sezonun ikinci yarısında evli bir adam olacak. @destere senin Abigail'le evleniyor olabilir.

TVLine'a göre Will Graham yeni sezonun ikinci yarısında evli bir adam olacak. @destere senin Abigail'le evleniyor olabilir.
abigail i öldürmüşlerdi onunla evlenmesi imkansız olsa olsa diğer kadındır hanı şu hanniballe arada bir yatan kadın ismi neydi onun

abigail i öldürmüşlerdi onunla evlenmesi imkansız olsa olsa diğer kadındır hanı şu hanniballe arada bir yatan kadın ismi neydi onun
Geçtiğimiz yıl Working the Engels dizisinde oynamış. 2015'te boşta gözüküyor. Flasback sahneleriyle bir yerde diziye geri döneceğini okumuştum. İnşallah döner. Sen zaten Will Graham varsa üçüncü sezonu izlerim demiştin.

zaten will graham ve abigail için izliyordum onlardan biri devam ediyorsa bende devam ederim
ayrıca sonunda will graham in hannibalı yakalayıp evire çevire dövmesi harika bir final olur dizi için

zaten will graham ve abigail için izliyordum onlardan biri devam ediyorsa bende devam ederim
ayrıca sonunda will graham in hannibalı yakalayıp evire çevire dövmesi harika bir final olur dizi için
Gillian Anderson'da bu sezon dizide sürekli yer alacak The Fall'den sonra seversin.