Reytinglerle Ne Zaman/Nasıl Tanıştınız ?

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,995
Puanı
1,061
İlk kez Reyting'ler ile ne zaman / nasıl tanıştınız ?

Ben tam 7 yıl önce tesadüfen Uçankuş sitesini bulmamla tanıştım ve bağımlılık yaptı her gün bakmaya başladım. :X :X

Son düzenleme:
Ben sanırım Asmalı Konak'ın final bölümünün reytingini gazetede haber olarak görmekle başladı bu sevda:F

Muhteşem Yüzyıl sayesinde. Ocak ayında başlamıştı, bense reytinglerine bakmaya 2011 Mart'tında filan başlamışımdır. Sonra işte liseye geçince bitti. :D

milliyet tv ekinde takip ederdim kimin nekadar izlendiğini,sanırım 10 yıldan fazla olmuştur.

Ben Arka Sıradakiler veya Aşkı memnunun reytinglerini gazeteden okumuştum sonra internetten araştırmıştım.:D

2012 Yaz Subatta tanıştım.Reytingler yazınca ff çıktı girdim ve ilk 2 ay üye olmadım. sonra üye oldum ama üyeliğimin şifresini unuttum.Sonra cookies adıyla 2012nin sonlarında üye oldum.İlk 3-4 ay yalnızca reytinglere baktım ama sonra favoriforumumu resmen keşfettim ve mutluyum :D

3 yıl önce fatmagülün suçu ne nin aldığı reytinglerin miktarı ile başladı

2011 yılında eylül veya ekimdi pek hatırlamıyorum internette muhteşem yüzyıl kuzey güneyi ezdi geçti diye bir haber vardı ona baktım ve ozamandan beri bakmaya başladım 2012 ocak ayında da kayıt oldum buraya :)

daha o zamanlar çok küçüktüm babam elimden tutup beni hayvanat bahçesine götürdü, filler aslanlar derken kafesleri koşturarak oynaşarak dolaşıyordumki.. bir kafeste reytinge rastladım sevimli çok pemboş bişeydi o günden beri reytingi seviyorum...:)

daha o zamanlar çok küçüktüm babam elimden tutup beni hayvanat bahçesine götürdü, filler aslanlar derken kafesleri koşturarak oynaşarak dolaşıyordumki.. bir kafeste reytinge rastladım sevimli çok pemboş bişeydi o günden beri reytingi seviyorum...:)

Bu iyiydi :A