Reytingleri Ne Kadar Önemsiyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

?

• Çok

Oy: 5 50.0%
  • Az

Oy: 0 0.0%
  • Orta Derece

Oy: 3 30.0%
  • Umrumda degil

Oy: 2 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Dizi reytingleri ne kadar önemsiyorsunuz?

10-subat-reytingler-konu-ici.jpg

sonuçta reytıng almazsa dizi yayından kaldırılır .önemi çok

Sevdiğim dizileri önemserim. Çünkü, kalkmasını istemem :)

Ben dizinin kalitesine bakıyorum genelde.Kalite varsa reytingi düşük de olsa önemli değil.Önemli olan kanalın o işin peşinden koşması.İzlediğim tek yapım Kayıp Şehir.Onunda reytingleri devam etmesi için yeterli :)

Sevdiğim diziler için çok önemserim sonuçta dizilerin kaderini büyük ölçüde reyting belirliyor.

Hakettiği dereceye ne kadar yaklaşırsa o kadar çok.

Ben de önemsiyorum reytingleri. Sonuçta bir dizi reyting alamiyorsa yayin hayatina son verilir ve yüzlerce insan issiz kalir maalesef.

Hiç önemsemem.Kalite varsa zaten reytingi düşüktür reytingin bizim halk akasya duragına alıştıgı için :))

izleyici için önemsiz rakamlardan ibaret reyting

sadece dizinin devamı için önemli..

adam4 ben olsam bende önemsemem :D

Senin bence önemsemene gerek yok izlediğin tek dizi var oda akasya duragı kalitesinin bile altında olması sebebiyle halkımız bol bol izler.
halka daya iktidarı temiz haklı gösteren dizileri 20 reytingi geçsin bu kadar basit.hani diyonuz ya beren sevişme sahneleriyle yüksek reyting alıyo diye vadi nasıl alıyo sanıyonuz o reytingi millet rambonun günlüğünümü izlicek sanki :))

Dizilerin Kaderini Reyting Belirlirliyor Sevdiğim Ve Önemssedğimiz Dizi İçin Önemli Diyorum Mesela Kayıp Şehir İçin Önemserim Reytinleri