Reytingini arttıran tek dizi Kurtlar Vadisi

bırakın bu işleri ab ne demek bilirim
Eğer haksız olsaydım sen hemen cevap verirdin. Eğitimlilerin hepsi iş bulamıyor ki zengin olsun. Ya da o kadar karanlık yollarla para kazanan zenginler var ki. Bunlar eğitimli mi yani? Eğitimli demek dünyagörüşü olan demek. Kaliteli ile kalitesizi ayırd edebilen demek.

Totalde kumanda çocukların elinde de olabilir. Ama A/B`de kumanda aklıbaşında insanların elinde

@takas Sen A/B halkına züppe diyorsun. Sen de üniversitelisin. Bitirince A/B halkı olacaksın farkındaysan

Görüşüne Hayranım Revan
Ab zaten total in içinde

revan totalde kumanda çocukların elinde oluyo demişs,in total tüm ülkedir hepsidir vay arkadaş anlatamıyom heralde ab de totalde var hepsi var adı üstünde TÜM KİŞİLER ab de ne malum adamın çocuğunun tv izlemediği dediklerini oku sen de güleceksin ben ab mabe değilim ben halkım sıradan halkım en çok izlenen dizi kurtlar vadisi kabul etsende etmesende bu böyle

- - - Ekleme - - -

total:70 milyonu temsil ediyosa
ab:1 milyonu temsil eder zengin kesim ab dir

- - - Ekleme - - -

ab totalin alt kümesi gibidir reklamcılar ab ye bakmaz abc1 e bakar ki nereye bakarsa baksın biz reklamcı değiliz biz hangisinin daha fazla izlendiğine bakarız TOTAL e yani

Onu biliyorum. İsmini bilmediğim için total dedim. Totalden AB`yi çık ne kalırsa o kesimi söylüyorum. A/B halkı değilim dediğine göre eğitimli olmayı düşünmüyorsun demektir

Onu biliyorum. İsmini bilmediğim için total dedim. Totalden AB`yi çık ne kalırsa o kesimi söylüyorum. A/B halkı değilim dediğine göre eğitimli olmayı düşünmüyorsun demektir
yoo babam amcam dedem dayım kardeşlerim annem yengem eniştem halam ben hepimiz vadi izliyoz ab değiliz ab olanlarda total zaten

yoo babam amcam dedem dayım kardeşlerim annem yengem eniştem halam ben hepimiz vadi izliyoz ab değiliz ab olanlarda total zaten
Aga Siz Sülalecek Vadiciniz
Bizdede
Babam,Annem,Dedem,Ninem,Amcam,Yengem,Dayım,Halam,Eniştem,Teyzem,Eniştem,Teyzem,Eniştem Teyzem,Abim,Kuzenim,Kuzenim,Ablam,Ablam Vadiciyiz Bizde Totalciyiz
Ama Ölçülüyormudur Bilmiyorum

bizim sülaleyi ölçmüyolar yoksa uçardık

şaşırmıştır ona mı takıldın

Aga 70 Milyonu Ölçseler Vadi Kesin Uçardı
Benim Bu Saydığım Kişilerinde Sülalerinde Vadici Var Onların Sülalerindede

aga öyle zaten bu yorumunda çok güldüm yandaki adam tip tip baktı
Sülalerinde Vadici Var Onların Sülalerindede:biggrin: bu kısma

- - - Ekleme - - -

adam4 emeklimisin sen