Reytingini arttıran tek dizi Kurtlar Vadisi

tüm kişiler işte daha ne olacak hepsi var orda

- - - Ekleme - - -

öbgzk vadinin özetini 1.5 reytingle geçmiş helal olsun harbiden

- - - Ekleme - - -

bence tns de göremez aga
Geçen yıl Vadiyi 4e katlarken Öbgzk hiç yorum yapmazdın. Pardon yapardın. Şike var şike

@takas ben de tüm kişilerin yanında abyi de görmek istediğimi söyledim.sonuçta 2 grup da yayınlanıyor.

Geçen yıl Vadiyi 4e katlarken Öbgzk hiç yorum yapmazdın. Pardon yapardın. Şike var şike

şimdi bizim özetle kapışıyo
haklısın

- - - Ekleme - - -

@takas ben de tüm kişilerin yanında abyi de görmek istediğimi söyledim.sonuçta 2 grup da yayınlanıyor.

ab yi kimsenin taktığı yok my ab de 1. diye ab yi görmek istiyon ama orda da artan tek dizi vadi zaten isterse ab de 40 reyting alsın vadi daha çok izlendi...

takas'a göre Total'de dizi zirvede olsun A/B'de isterse ilk 100'e giremesin o dizi mükemmel gidiyordur.
Yani A/B onun için önemli değil.Ama reklamı ordan aldıgını bilmiyor kanallar işte cahillik napacan

Mantığına hayranım. AB`de 40 alan bir dizi zaten otomatik en çok izlenen dizidir. AB`de 40, totalde 10 alırsa dizi demekki diğer grupta -20 reyting almış
Reytingin eksiye düşme şansı var mı sence???

örnek verdim onu mesela total de 10 ab de 5 alan a dizisi
totalde 5 ab de 15 alan b dizisi
a dizisi 2 katı fazla izlenmiştir ab grubunda b dizisi öndedir ama toplam izleyicide a dizisi 2 ye katlamıştır

@takas evet my abde 1. olduğu için abyi görmek istiyorum. ama karşılıklı değerlendirmek için de istiyorum. vadi o kadar artmış ama hala abde 1. değil

Mantığına hayranım. AB`de 40 alan bir dizi zaten otomatik en çok izlenen dizidir. AB`de 40, totalde 10 alırsa dizi demekki diğer grupta -20 reyting almış
Reytingin eksiye düşme şansı var mı sence???
senin mantığına hayranım öyle bişey olabilir mi -20 ymiş

- - - Ekleme - - -

@takas evet my abde 1. olduğu için abyi görmek istiyorum. ama karşılıklı değerlendirmek için de istiyorum. vadi o kadar artmış ama hala abde 1. değil

ama en çok izlenen dizi işte napacan

- - - Ekleme - - -

takas'a göre Total'de dizi zirvede olsun A/B'de isterse ilk 100'e giremesin o dizi mükemmel gidiyordur.
Yani A/B onun için önemli değil.Ama reklamı ordan aldıgını bilmiyor kanallar işte cahillik napacan

reklam abc1 grubuna bakılır çok biliyon ya
ayrıca totalde zirvede ab de 50. mi vadi

A/B`de daha fazla izlenen diziler kaliteli dizilerdir. Bu kadar basit

- - - Ekleme - - -

senin mantığına hayranım öyle bişey olabilir mi -20 ymiş

- - - Ekleme - - -

ama en çok izlenen dizi işte napacan

Sen A/B ne bildiğinden eminmisin?
A/B yüksek eğitim almış kişileri ölçüyor.Yani A/B'Si Total'e göre fazla olan diziler daha kaliteli olmuş oluyor.
A/B total fark yapmaz zaten A/B her türlü daha önemli total'den.Kanallar reklamıda A/B'den alıyor.
Senin mantıgına göre A/B'yi boşa ölçüyorlar.

- - - Ekleme - - -

ABC1 grubu Total ve A/B'nin ortalaması.ABC1 grubunu açıklamadıklarına göre.

zenginler izliyo kaliteli hee mantığa bak
ayrıca emin olun vadinin aldığı reklamları kimse almaz dizide ne gösterilse patlıyo rahat olun

şu da var reklamlardan banane ben hangisi daha fazla izlenmiş ona bakarım

- - - Ekleme - - -

köylü milletin efendisidir zenginler değil 3-5 züppe izleyince kaliteli olunmuyor

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

köylü milletin efendisidir zenginler değil 3-5 züppe izleyince kaliteli olunmuyor

zenginler izliyo kaliteli hee mantığa bak
ayrıca emin olun vadinin aldığı reklamları kimse almaz dizide ne gösterilse patlıyo rahat olun

şu da var reklamlardan banane ben hangisi daha fazla izlenmiş ona bakarım
adam4 zengin mi dedi yoksa eğitimli mi? Zengin ve Eğitimli kelimesini ayırd ede bilmiyormusun? Eğitimli insanların hepsi zengin mi sanıyorsun? Ya da zengin insanların hepsi eğitimli mi sanıyorsun?

- - - Ekleme - - -

Okumuş insanlar züppe yani.Helal olsun sana çok iyi bir tespit.

- - - Ekleme - - -

adam4 zengin mi dedi yoksa eğitimli mi? Zengin ve Eğitimli kelimesini ayırd ede bilmiyormusun? Eğitimli insanların hepsi zengin mi sanıyorsun? Ya da zengin insanların hepsi eğitimli mi sanıyorsun?

O parayı basan okur mantıgıyla yaşıyor.

bırakın bu işleri ab ne demek bilirim