Orada Dur(!) Vadi Daha Sezona Başlamadı Bile.Hele Biraz Bölüm Geçsin O zaman aksiyon fırtınası olacak Totalde Ve Ab de hep geçer asırı
aga tüm kişilerde 1.oluyoruz zaten boşver ab yi mb yi
Orada Dur(!) Vadi Daha Sezona Başlamadı Bile.Hele Biraz Bölüm Geçsin O zaman aksiyon fırtınası olacak Totalde Ve Ab de hep geçer asırı
Olur mu aga yapmışken hepsini yapalımaga tüm kişilerde 1.oluyoruz zaten boşver ab yi mb yi
aga tüm kişilerde 1.oluyoruz zaten boşver ab yi mb yi
sanki adamın anasına küfür ettik ? dedigim sey yalanmı takas
totalde vadi ab muhtesem olur dedim ki öle zaten
arkadasta saplantılı psikolojik sorun var galba .
Olm Bana Mı Diyon Ağır Olsanki adamın anasına küfür ettik ? dedigim sey yalanmı takas
totalde vadi ab muhtesem olur dedim ki öle zaten
arkadasta saplantılı psikolojik sorun var galba .
Olur mu aga yapmışken hepsini yapalımBoş Kalmasın Ab de
doğru diyon aga ab de my 1. totalde vadi çd abarttı
Olm Bana Mı Diyon Ağır Ol
Olm Bana Mı Diyon Ağır Ol
Ben Ne Dileyecem Ondanaga abartma totalde 1.yiz işte kreys ten özür dile kardeşine ayıp ediyon
Ettim yaçd aga ayıp ediyon özür dile kapansın konu kusura bakma de işte hadi aga
helal aga beni kırmasığın için sağolasınEttim ya
Senin Ne Kıracam Ama Oda Biraz Az Star Fanatiği Olsunhelal aga beni kırmasığın için sağolasın
Sırf takas için özür diledim bir daha da dilememben bisiy demedimki gayet mantıklı konustum bilmiyorsan söyleyeyim
total içinde ab grubuda var a.b.c.d tüm gruplar totali kapsar ama ab grubu totalden ayri bir grup olarak kabul edilir
suan abc1 grubunda iki dizinini ortalama sharesi %33.01 total ab karısımı yani fark yok iki dizi kendi gününde lider zaten ama ç.d birden salladın bana onun için özür dileyecek bir kelime kullanmadim
merak ettiğim bi nokta öbgzk 10 görebilecek mi bence totalde imkansız
Siz Vadi 20 alır diyordunuz bence o daha da imkansızmerak ettiğim bi nokta öbgzk 10 görebilecek mi bence totalde imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?