Reyting Tahminleri Yarışması'nda Özet Olmalı Mı ?

Sizce özet olmalı mı?

• Olmalı

Oy: 4 30.8%
  • Olmamalı

Oy: 9 69.2%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Ozetler ayni alir demissiniz. Oyle degil. Diziden diziye fark var. Sureleri farkli, reklam anlayislari farkli. Kendi capinda bir program oda.

Ona bakarsak o zaman Arka Sokaklarda ayni oranlari aliyor, o zaman onada tahmin yapmayalim.

Ozetler ayni alir demissiniz. Oyle degil. Diziden diziye fark var. Sureleri farkli, reklam anlayislari farkli. Kendi capinda bir program oda.

Ona bakarsak o zaman Arka Sokaklarda ayni oranlari aliyor, o zaman onada tahmin yapmayalim.

Tamam ya kızma . Çoğunlukla yakın olduğu için öyle dedim

Tamam ya kızma . Çoğunlukla yakın olduğu için öyle dedim

Kizmadim, gorusumu yazdim.
Bence yarismayi soyle sekillenebilir;

3 zorunlu tahmin, en az 5 yapima tahmin yapma, en fazla 2 Ozet tahmini, en fazla 10 tahmin. Total ve AB olarak en fazla 20 Tahmin.

Nasil?

Arkadaşlar bunun bir engel olduğunu düşünmüyorum ama doğruyu söylemek gerekirse artık hesap yaparken zorlanmaya başladım. Tahminleri bir yönden kısmak gerek. Yaz dönemine geçtiğimiz zaman tabiki de ekranda az yapım olacağı için özetler serbest olacak. Hatta yazın gündüz kuşağına bile girebiliriz.

Özet konusu da tartışma sebebi oldu . Bunun için sizlere sormadan karar almak istemedim. Lütfen yanlış anlamayın.

- - - Ekleme - - -

Kizmadim, gorusumu yazdim.
Bence yarismayi soyle sekillenebilir;

3 zorunlu tahmin, en az 5 yapima tahmin yapma, en fazla 2 Ozet tahmini, en fazla 10 tahmin. Total ve AB olarak en fazla 20 Tahmin.

Nasil?

Eğer özet kabul edilirse olabilir

Neyse ben yine de bir şey söyleyemem Hayrettin, dediğim gibi sen nasıl uygun görüyorsan öyle yapmalısın bence

Sunuda belirteyim, hos herkes oyunu hayir olarak kullanmistir;

Eger ki tahmin sayisini cok goruyorsan o zaman ozet ile ilgili karar yerine en fazla yapilabilecek tahmin sayisini kural olarak eklemelisin. Boyle kimse ozet ile sisirme yapmaz, otomatik olarak az ozet tahmini yapar.

Tek sebebim hesaplama da değil. Şuan TV'de o kadar çok yapım yayınlanıyor ki özet yerine yeni bölümü ile ekrana gelenlerin tahmininin yapılmasını daha doğru buluyorum. Ama emin ol söylediklerinin hepsi mantıklı ve hepsini düşüneceğim. Şimdi anketin sonucunu bekleyelim

Hayret bi sey'in oyu gecerli olur artik