Vasat gidecektir yineBenim de aklımdan bunu diyeceğin geçti gerçekten de. Bakalım sonraki hafta 22.30'da ne yapacak?
Vasat gidecektir yineBenim de aklımdan bunu diyeceğin geçti gerçekten de. Bakalım sonraki hafta 22.30'da ne yapacak?
Gün içerisinde açıklayacağımı söylemiştim. Daha şimdi boşluğum oldu. HesaplıyorumDiğer günlerden aldığımız puanlar ne zaman belli olacak @hayret bi şey??
Tamam, göremeyince yine sorayım dedim. Bekliyoruz merakla...Gün içerisinde açıklayacağımı söylemiştim. Daha şimdi boşluğum oldu. Hesaplıyorum
Eski haliyle ediliyor ama, değil mi?Çarşamba tahminleri eklendi. Geç tahminleri kabul rtmiyoruz maalesef. @aserat54 sende tahmin süresi dolduktan sonra mesajında değişiklik yapıldı olarak görüldüğü için kabul edemiyorummaalesef.
Perşembe ve cuma sonuçlarınıda ekleyeceğim
Eski halinin ne olduğunu bilemediğim için kabul edemem. Maalesef bu kural böyle. Geçen sene başladığımızda da bu şekilde sorun olmuştu. Tahmin süresi geçtikten sonra ne tahmin yapılır nede tahmin düzenlenir.Eski haliyle ediliyor ama, değil mi?
Tamam, ama sonraki günler garanti, değil mi?Eski halinin ne olduğunu bilemediğim için kabul edemem. Maalesef bu kural böyle. Geçen sene başladığımızda da bu şekilde sorun olmuştu. Tahmin süresi geçtikten sonra ne tahmin yapılır nede tahmin düzenlenir.
Değiştirmediğin sürece garantiTamam, ama sonraki günler garanti, değil mi?
Değiştirmem artık, akıllandım. Ciddi bir yükseliş lazım. 6 basamak gerilemişim. En hızlı yükselen de sen olmuşsun. Kendimce hesapladım işte...Değiştirmediğin sürece garanti
Perşembe sonuçları güncel. Cuma sonuçları az sonra
Yarın sabah bugünün sonuçlarıyla açıklarım artık. Bende unutmuşum. Yada geceden hesaplarım belli olmaz@hayret bi şey, seni sıkmak istemem, ama dünün sonuçları ne zaman belli olacak acaba?
Bekliyoruz...Yarın sabah bugünün sonuçlarıyla açıklarım artık. Bende unutmuşum. Yada geceden hesaplarım belli olmaz
Hızlıca yazsan?..Sonuçlar hazır ancak binanın interneti birazdan kesilecek. Ne zaman gelir bilmiyorum. Büyük ihtimal akşam güncellenmiş olur. Şimdi güncellemeye kalksam kesilir diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?