Polat Şaşmaz
Favori Üye
Birkaç kişi daha destek verirse olur tabiki ama Mayıs'ın ilk haftası bana müddet verin Hem sınavlarım var hemde birazcık kafamı dinleyeyim
Karar için ; @Yakamoz-Asi ,@xBUGRAx , @Arslan Bey , @RevaN , @xemrexxx , @Billy Kane , @mrt-06 @muhtesemyuzyil , @takas , @XanTier ne düşünüyorsunuz?
Unuttuğum kişiler varsa kusura bakmasın
Bence bu kararı bir daha düşün @hayret bi şey. Bir ya da iki hafta ara verip haftalık olarak devam edilebilirsin. Haziran'ın 1. ya da 2. haftasından sonra yeni sezona kadar bu yarışma olmasa da olurdu bence :frown:
Çok iyi fikir. Bütün tahminler zorunlu olsun. Düşünce herkes düşecek, yükselince de herkes. Pek bi fark olmaz.Birkaç kişi daha destek verirse olur tabiki ama Mayıs'ın ilk haftası bana müddet verin Hem sınavlarım var hemde birazcık kafamı dinleyeyim
Karar için ; @Yakamoz-Asi ,@xBUGRAx , @Arslan Bey , @RevaN , @xemrexxx , @Billy Kane , @mrt-06 @muhtesemyuzyil , @takas , @XanTier ne düşünüyorsunuz?
Unuttuğum kişiler varsa kusura bakmasın
bititk bizÇok iyi fikir. Bütün tahminler zorunlu olsun. Düşünce herkes düşecek, yükselince de herkes. Pek bi fark olmaz.
Ayrıca bence Deniz Yıldızı, İki Dünya Arasında, Büyük Risk, Emret Komutanım gibi günlük diziler de kaldırılsın. Hergün aynı tahminleri yaparak yüzdemizi yükseltiyoruz bunlarla. Bir az zorluk olsun.
Ben demiştim bunu az önce
darksaal benden çalmışHain @darksaal
Benim kaynak bol iyi oranlar alırız İnşallah
Peki :
Haftalık kısmını siz yazınca ekledim, diğer kısım uzun zamandır aklımda, bu ay dolmadan iletecektim zaten hayret bi şey'e bugün konuşulunca mesaj gönderdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?