''Reyting Tahminleri Yarışması'' Mayıs Ayında Yok!

Hayrettin konuyu sen açarsın ben de hesaplarım.Yakamoz ortalamaları hesaplayıp benim hesapladıklarımı ekler tabloya

- - - Ekleme - - -

Hadi yav kabul et

Haftalık olacak ama şöyle;

O gün tüm yapımlar zorunlu olacak yani mesela kanalların o gün pt kuşağında yayınladığı dizi filmler. Tabi bunlara ben karar vereceğim. Mesela düşük reytingli yapımların tahminlerini etmek çok kolay ama yüksek reytinglileri bilmek zor.

Örneğin çarşamba günü şöyle ; Muhteşem Yüzyıl , Kuzey Güney , Merhamet , Pis Yedili ve Sakarya Fırat dizileri öne çıkıyor. Ben bu yapımları seçersem sadece bunların tahmini yapılabilecek.

Taktir sizin...

Zaten ben hepsini de yapıyorum.O zaman ak koyun kara koyun daha iyi ortaya çıkar.Bence iyi fikir

ara vermek iyi olacak ama bence 15 gün ara ver son iki hafta haftalı kyap yarışmayı

Ben demiştim bunu az önce

darksaal benden çalmış
Hain @darksaal

Bence bu kararı bir daha düşün @hayret bi şey. Bir ya da iki hafta ara verip haftalık olarak devam edilebilirsin. Haziran'ın 1. ya da 2. haftasından sonra yeni sezona kadar bu yarışma olmasa da olurdu bence :frown:

Çok iyi fikir. Bütün tahminler zorunlu olsun. Düşünce herkes düşecek, yükselince de herkes. Pek bi fark olmaz.

Ayrıca bence Deniz Yıldızı, İki Dünya Arasında, Büyük Risk, Emret Komutanım gibi günlük diziler de kaldırılsın. Hergün aynı tahminleri yaparak yüzdemizi yükseltiyoruz bunlarla. Bir az zorluk olsun.

bititk biz

Bana sormayin zaten, ben Nisandan sonra birakiyorum. Yeni sezonda insallah

Hayırlı olsun bu karar Hayrettin.