Charming %75 yapmışın helal olsun kardeş
Hadi be offf
Charming %75 yapmışın helal olsun kardeş
charming kac yapmis @çocuklarduymasın
Hadi be offfyine aramiz kapaniyor. Dur bakalim ilk üc'ün ortalamasini hesapliyalim
Karadayıyı dün düşürdüm anlıklara bakarak keşke düşürmeseydim yoksa tutmuştu
Evet iste kanitim... %72 dogru
Galip Dervis, Gündüz kusaginda 2.14, gece kusaginda 1.74 almis. Her iki durumdada tutturmus oluyorum. AB'de ise Gündüz 3.09, gece 1.6 almis. Böylece tutturmamis oluyorum.
Yalnız Ekip 1'in gündüz tekrarını almışsın. Gece yayınlanan tekrarı listeye girememişYani benim hesabım doğru
Listede en dusuk alanlar 0.54 ve 0.37 almis. Benim tahminler Totalde 0.05 ve ABde 0a kadar kapsiyor. Eskiden sayardin simdi niye?
Hayır saymıyordum.
Ben her zaman şöyle yaptım;
Mesela Ekip 1'in gece tekrarı listeye girmemiş ve listenin 100. sırasındaki reyting 0.56. Bu reytinge 0.5 eklediğimde 1.06 oluyor. Eğer sen 1.06'dan yüksek bir tahmin yapsaydın tahminini sayardım ve yanlış tahmin yapmış olurdun çünkü her halukarda tutturamıyorsun ama 1.06'ın altında tahmin yaptığın için tutup tutmamam ihtimali garanti olmadığı için tahminini saylamıyorum ve tahmin yapmamışsın olarak kabul ediyorum. Ben hep böyle yaptım şimdiye kadar.
Simdi durum anlasildio zaman hesabin dogru oluyoraciklama icin tesekkurler.
2.lik hayalim suya düştü.Neyse bir daha ki ay 1.lik için yarışırım
İlk 3 de olmak bana yetiyor zaten
Kalan 4 gün boyunca charming ve ben hergün %50 yapsak, senin 3 gün %75 ve birgün %80 yapman gerek 2.'lik icinki o zaman da hala bana %2 farkin oluyor
İlk 3 de olmak bana yetiyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?