'Reyting Tahminleri Yarışması Kasım 2013' Şampiyonu Belli Oldu!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860

Tahmin tarışmasında kısa bir aranın ardından 20 günlük bir yarışma sürecine girmiştik.Bu 20 gün bana göre son zamanlardaki en rekabetli ve en eğlenceli süreç oldu.

Öncelikle üşenmeden yarışmamıza destek veren arkadaşlarımın hepsine tek tek teşekkür ediyorum.

Eğlenceli geçen bu 20 günün şampiyonu @sürgünüm nickli üyemiz kazanmıştır. Kendisini büyük tebrik ediyorum. Çünkü ilk defa katılmasına rağmen yarışmanın birincisi olmayı başardı. Üstelik artı puanı (averaj) da oldukça yüksek.

Ayrıca @denizz19 , @Yakamoz-Asi ,@Bully ve @ABAY_06 sürekli zirve yarışında oldukları için tebrik ediyorum.

İşte Kasım 2013 sonuçları ;
SıraYarışmacıArtı (Averaj)Puan
1-)sürgünüm82149
2-)denizz1946 142
3-)Yakamoz-Asi26139
4-)ABAY_0634132
5-)Bully26131
6-)hayret bi şey15121
7-)Ahmad-2088
8)mrt-06-2588

4 olmuşum ilk kez katıldım fena değil idare ederiz Tebrikler @sürgünüm diğer katılan arkadaşlarada tebrikler.

sürgünüm agam fark atmış
Helal olsun aga
Tebrik ederim
İlk günler unutuyordum son günler aklıma geldi
İnşallah yarışma yine başlar da yarışırız bu sefer

@sürgünüm tebrikler abi.
Katılamadım tam olarak yine bjr daha ki ne tahminleri daha ilgili yapıcam.

4 Olmuşum ilk kez katıldım fena değil idare ederiz Tebrikler @sürgünüm diğer katılan arkadaşlarada tebrikler.
favoriforumumu ve sizleride çok seviyorum arkadaşlar,hergece bu yarışma için çok emek verdim karşılığını bulduğum 1'inci olduğum için çok mutlu oldum.

tebrikler @sürgünüm

ben kaçıncı olmuşum? ilk 500 ü açıklasaydınız keşke benimde ismim çıkardı

Başta @sürgünüm olmak üzere yarışmaya katılan tüm arkadaşlara tebrikler.
Daha iyi gidebilirdim açıkçası ama bir dahaki yarışmada toparlayacağız inşallah.