2. gün tahminlerinden.ohaaa 2.gün 65 puanla zirvedeyim haluk süper gidiyorum
@hayret bi şey bu 2.gün puanları 1.günle toplam puanlarmı yoksa 65 puanım
yoksa 2.gün tahminlerindenmi 65 almışım keşke @mrt-06 yaptığı gibi
hangi dizilerden kaç puan almışız onlarıda açıklasaydın 🙂🙂
Tahmin yapma sırasına göre alıyorum@hayret bi şey Bence puanları sıralasaydın daha güzel olurdu.
Hergün olsaydı rekabet daha da kızışırdı.2. gün tahminlerinden.
Atacan sadece yeni başlayan diziler için ve tek dizi olduğu için paylaşıyordu ancak biz hergün 5 - 6 yapımın tahminini yapıyoruz. Ayrıntılı inceleme ihtimalim var mı sence ?
Tahmin yapma sırasına göre alıyorumEn son toplamda yaparım artık
Yarından itibaren öyle olsun o zamanHergün olsaydı rekabet daha da kızışırdı.
evet haklısın aaa 65 puanla muhteşem geçirişim ozaman 2.günü bukadarını beklemiyordum2. gün tahminlerinden.
Atacan sadece yeni başlayan diziler için ve tek dizi olduğu için paylaşıyordu ancak biz hergün 5 - 6 yapımın tahminini yapıyoruz. Ayrıntılı inceleme ihtimalim var mı sence ?
Tahmin yapma sırasına göre alıyorumEn son toplamda yaparım artık
65 puanı koparmışım vlla ahahha44 puan almışım iyi sayılır 44 cepte
Valla helal olsun tebriklerimi sunarım bir dahakinde banada kopya ver 😉65 puanı koparmışım vlla ahahha
Yarın birşeyler hazırlayacağım@hayret bi şey toplam puanlarımızı bir tablo halinde yapsan daha iyi olur. 1.gün, 2.gün diye yapmana gerek yok. Ayrıca liste halinde görmek istiyoruz. Kim 1. Kim 2. diye falan, yapar mısın yarından itibaren? Biz şimdiden görelim ki 1. olanı ona göre tahminlerimizi daha sağlam yaparız?
@Çiğdem- ikimiz de bomba gibi gidiyoruz!
Aynen, ama bence @sokak sanati ile @gözlemci daha iyi puan alacaklar.Sonuçları düzenli olarak tabloda ekleyeceğim. Bu biraz zaman alacak ancak şimdiden söyleyeyim bu günün sonuçlarından bir şey beklemeyin. Toplamda 3 puan alan bile var. Sonuçların hepsini toplanmış olarak paylaşacağım.
Tahmin etmiştim.
AynenTahmin etmiştim.Küçük Ağanın hepsini tutturmuş galiba.
Eskiden herkesin gün gün toplam puanini tablo olarak görüyorduk, en son sütünda toplam puan oluyordu. Yine olsaydi fena olmazdi.Tablo güncellendi. Toplam sonuç olarak yayınlandı.
Bu arada sonuçlara bakıp hayal kırıklığı yaşamayın. Yarışmanın daha çok başındayız.
İki efsane isim var. Onlar biraz gerilerde kaldılar ama toparlanacaktırlar eminim
Bir ara bakılırEskiden herkesin gün gün toplam puanini tablo olarak görüyorduk, en son sütünda toplam puan oluyordu. Yine olsaydi fena olmazdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?