Reyting Tahminleri Yarışması Ekim Ayı Sonuçları

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
proxy.php

Forumun sevilen etkinliklerinden birisi olan Reyting Tahminleri Yarışması'nın Ekim ayı sonuçları belli oldu.
29 Eylül - 29 Ekim tarihleri arasını kapsayan yarışmamızın birincisi @HachiKo isimli üyemiz oldu. İkinci sırada ise @denizz19 yer aldı.

İşte ilk dördün 1000 puanı geçmeyi başardığı Ekim ayı sonuçları ;
  1. @HachiKo = 1146 puan​
  2. @denizz19 = 1113 puan​
  3. @Çiğdem- = 1070 puan​
  4. @papuleo = 1017 puan​
  5. @aserat54 = 976 puan​
  6. @ozgur2113 = 878 puan​
  7. @hayret bi şey = 639 puan​
  8. @ABAY_06 = 557 puan​
  9. @Yiğitt = 506 puan​
  10. @-potterhead- = 394 puan​
  11. @kvp-medya = 309 puan​
  12. @Billy Kane = 208 puan​

Yarışmaya katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bir dahaki yarışmada görüşmek üzere.​

1000'i geçseymişim keşke, ama 976 puan da gayet iyi. 1 Ekim'de yaptığım tahminim de geçerli sayılsaydı ilk 3'te kalmaya devam edebilirdim belki, ama daha ilk yarışmadan 5. olmam da gerçekten güzel bir şey... :)

Çok eğlenceli bir yarışmaydı @hayret bi şey. Aralık ayında tekrar katılmak ve yine bu heyecanı yaşamak istiyorum...

@HachiKo başta olmak üzere @denizz19, @Çiğdem-, @papuleoo, @ozgur2113, @hayret bi şey, @ABAY_06, @Yiğitt, @-potterhead-, @kvp-medya ve @Billy Kane'i de çok tebrik ederim. Herkes çok iyi bir yarış çıkardı... :D

Gayet makul bir puan aldım 1 gün yapmadığım tahmini de göz önüne alınca zirvede olmamam için sebep yok gibiydi sanırım. :)

Neyse ben öncelikle @HachiKo'yu tebrik ederim başarılı bir performans gösterdiği için.

Daha sonra da @hayret bi şey'i bu güzel yarışmayı devam ettirdiği için teşekkür ederim.

Bana kalsa bu ayda devam etsin ama Hayrettin en doğrusunu bilir o yüzden elemi kederi bana düşmez. :A

Hedefim ilk üçtü olmadı :( ilk üç ve diğer bütün arkadaşları tebrik ederim.

Katılan ve başarılı olanlara tebrikler. Bir zamanlar 3 ay üst üste birinci olmuştum ve kupalarım hala verilmedi :T: :D

Hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar. :) 2. birinciligim bu yarismada cok sevindim, aralik ayini bekliyoruz.

Öncelikle çok güzel ir yarışmaydı keşke ful tahmin yapabilseydim. :(

@hayret bi şey bu yarışmayı yaptığın için çok teşekkür ederim , kısa sürede yeniden bekliyoruz diyeyim.

@HachiKo büyük tebrikler, hak ettin ve kazandın yine. :)

Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarıda tebrik ediyorum. :)