Reyting Tahminleri Yarışması (Ek Puan Haftası Sonuçları)

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
proxy.php

Yarışma hakkında bilgi edinmek için ;
https://fav10.net/forum/threads/reyting-tahminleri-yarışması-geri-dönüyor-yeni-format.250394/

Forumun sevilen etkinliklerinden birisi olan Reyting Tahminleri Yarışması yenilenen formatıyla bu hafta itibariyle başladı. @mrt-06 ve benim ortak olarak yürüttüğümüz yarışmanın forumdan kaynaklanan sorunlar dolayısıyla katılımlarda sorun çıktığı için bu haftasını ek puan haftası olarak kabul ettik. Bu hafta katılım yapan arkadaşların toplam puanlarının beşte biri önümüzdeki haftaki puanlarının toplamına eklenecektir.

NOT : Yarışmaya katılmak isteyenler için önümüzdeki hafta son fırsat olacaktır. Sonrasında yarışmacı alımı yapılmayacaktır.

İşte bu haftaki ek puan durumu ;

denizz19 = 159 (31.8 ek puan)
ÇaKıR10 = 152 (30.4 ek puan)
Çiğdem- = 145 (29 ek puan)
Billy Kane = 129 (25.8 ek puan)
Aserat = 116 (23.2 ek puan)
Bully = 100 (20 ek puan)
batuhankaralar = 63 (12.6 ek puan)
EnveR = 39 (7.8 ek puan)
ozgur2113 = 23 (4.6 ek puan)
gözlemci = 10 (2 ek puan)
Felon = 9 (1.8 ek puan)

23,2 ek puan alarak ilk 5'e girmeyi başarmışım, beklediğimden daha iyi bir sonuç olduğunu söyleyebilirim. Tebrikler @denizz19. :)

Yarismaya katilmak icin direkt olarak reyting tahmin konusunda tahminlerimizi mi yapmaliyiz ? :D

Yarismaya katilmak icin direkt olarak reyting tahmin konusunda tahminlerimizi mi yapmaliyiz ? :D
Ben ve hayret bi şey'in dahil olduğu mesaj kutusu açıp reyting tahminlerini göndermen yeterli. Katılırsan mutlu oluruz. :D

Bu arada şuan 11 katılımcı var ama 20'ye yakın "katılırım" diyen olmuştu kalan 9 kişiyi de araştırmaya başlıyorum. :A

Ben ve hayret bi şey'in dahil olduğu mesaj kutusu açıp reyting tahminlerini göndermen yeterli. Katılırsan mutlu oluruz. :D

Bu arada şuan 11 katılımcı var ama 20'ye yakın "katılırım" diyen olmuştu kalan 9 kişiyi de araştırmaya başlıyorum. :A
Bugünün tahmin edilecek programlari nerde ? Bulamadim :bağır: :bilmem: