'Reyting Tahminleri Yarışması' Başlıyor!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
proxy.php

proxy.php

Forumun sevilen etkinliklerinden birisi olan Reyting Tahminleri Yarışması kısa bir aranın ardından yeniden başlıyor!

Yarışma 29 Eylül pazartesiden itibaren başlayacak ve 29 Ekim çarşamba günü son bulacak. Yarışmaya herkes katılabilirken belli başlı kuralları aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz ;

https://fav10.net/forum/threads/reyting-tahminleri-yarışması-2014-sezonu-kuralları.224984/

Yarışmaya katılacak olan tüm üyelere başarılar dilerken aynı zamanda kurallara uymanızı da öneririm.

Katılımlarınızı ve desteğinizi bekliyorum.

@hayret bi şey, ben reytinglerin açıklandığı saatlerde çalışıyorum da, Salı günü için yaptığım reyting tahminlerimi Pazartesi akşamından göndersem olur mu?

benide kat yarışmaya @hayret bir şey :bhr::bhr::bhr:
bundan önceki yarışmada çok tecrübe kazandım vlla çokta iyi gidiyordum ama malesef 2-3 gün acilde yatmak zorunda kaldım fenalaşmıştım 3 gün oyüzden tahmin edemedim sonra bende brakmıştım ona rağmen yanı 1.bitiren kişiyle 250 puan vardı sadece aramda hastane olayı olmasa ben kazanıcaktım büyük ihtimal ama şunu belirteyim gün içinde en çok puan alkma rekoru benim elimde bulunuyor 70 puanla rekorumu korumayı düşünüyorum :Z:Z:Z

@hayret bi şey, ben reytinglerin açıklandığı saatlerde çalışıyorum da, Salı günü için yaptığım reyting tahminlerimi Pazartesi akşamından göndersem olur mu?
Sen bana hatırlat yarın akşam. Ben sana hangi yapımların tahmini yapılacak söylerim. Dediğin olur :)
benide kat yarışmaya @hayret bir şey :bhr::bhr::bhr:
bundan önceki yarışmada çok tecrübe kazandım vlla çokta iyi gidiyordum ama malesef 2-3 gün acilde yatmak zorunda kaldım fenalaşmıştım 3 gün oyüzden tahmin edemedim sonra bende brakmıştım ona rağmen yanı 1.bitiren kişiyle 250 puan vardı sadece aramda hastane olayı olmasa ben kazanıcaktım büyük ihtimal ama şunu belirteyim gün içinde en çok puan alkma rekoru benim elimde bulunuyor 70 puanla rekorumu korumayı düşünüyorum :Z:Z:Z
Herkes katılabiliyor merak etme :)

Bu sayfaya katılmadan çnce tahminler yapıyordum ve tutuyordu. Kimse heveslenmesin şampiyon benim :D