Tamam gelsin isterimSen iste o üyeleri pek kıramaz hatta de ki vermezsen forumu terk ederim o zaman kesin veriyor.
Tamam gelsin isterimSen iste o üyeleri pek kıramaz hatta de ki vermezsen forumu terk ederim o zaman kesin veriyor.
Senin bu yarışmada ortalaman yok ki alayım
Espri yapmadan tebrik edemiyor musun
Ben süper moderatörüm.Demek son günü unutmasam birinci benmişim.
Öncelikle emeklerinden dolayı sayın moderatörümüz, forumumuzun kraliçesi aman kralı @denizz19'a, yarışmanın birincisi forumumuzun en komik üyesi @eskici'ye tebrikler.
@Bully ve @hasancrtk16 de sizlere de tebrikler.
Öncelikle güzel sözlerin icin tesekkürlerDemek son günü unutmasam birinci benmişim.
Öncelikle emeklerinden dolayı sayın moderatörümüz, forumumuzun kraliçesi aman kralı @denizz19'a, yarışmanın birincisi forumumuzun en komik üyesi @eskici'ye tebrikler.
@Bully ve @hasancrtk16 de sizlere de tebrikler.
Pardon ama bence sen adminsin, hepimizin gönlünde.Ben süper moderatörüm.
@OzaN verir bir şeyler ya.Öncelikle güzel sözlerin icin tesekkürlersen admin yarisisin bana bir sampiyonluk ödülü verecek misin
Aynen haklısın
Alamazsak o yönteme de basvururuz@eskici gördüğün gibi tehdit etmen lazım başka türlü alamazsın forumdan giderim de
Ozan'a en iyisi ben istifa ediyorum diyeyimŞuan Deniz'in ruh hali.
Ozan'ı Tatlı Hayat ile vurdum belki bu sefer cimriliği bırakır.Ozan'a en iyisi ben istifa ediyorum diyeyim
Biz o kadar karın tokluğuna çalışalım o bize bir küçük ödülü çok görsün tam cimriOzan'ı Tatlı Hayat ile vurdum belki bu sefer cimriliği bırakır.
Ozan askere gitsin hele, daha önce planladığımız şeyi gerçekleştirelim sen anladın.Biz o kadar karın tokluğuna çalışalım o bize bir küçük ödülü çok görsün tam cimri
Şuan Deniz'in ruh hali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?