Reyting Tahminleri - 9.Gün | 27 Eylül Salı

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
YAPILACAK TAHMİNLER
Hayat ŞarkısıKanal D - Yeni Bölüm
Maymunlar Cehennemi : Şafak VaktiATV - TV'de İlk
FamilyaFOX - Yeni Bölüm
Herkül : Özgürlük SavaşçısıStar TV - TV'de İlk

Tüm tahminlerin AB oranlarını doğru tutturanlar toplamda 40 puan alacaktır, çok önemli bir puan ona göre. :D

Tahminlerinizi en geç Çarşamba 09:00'a kadar yollayabilirsiniz.

@mrt-06 @Bully @soo @eskici @Çiğdem- @Aserat @Billy Kane @Felon @emree-29 @vadikızı @batuhankaralar @papuleoo @GunesinOglu @hasancrtk16 @hayret bi şey

Arkadaşlar dün akşam katılım çok az oldu sebebi ise gece hatırlatma mesajını yapmamamdı. Bu sebeple dün akşam yaptığınız tahminleri saymama kararı aldım diğer arkadaşlara haksızlık olmasın diye. Ama eğer derseniz bize ne biz gönderdik diye o zaman sayarım problem değil.

Bir hatırlatma daha yapayım bu gece 23:30'dan itibaren forum kapalı olacağından bugünün tahmin konusu açılmayacaktır. Bilginize sunulur. :)

@mrt-06 @Bully @soo @eskici @Çiğdem- @Aserat @Billy Kane @Felon @emree-29 @vadikızı @batuhankaralar @papuleoo @GunesinOglu @hasancrtk16 @hayret bi şey

Arkadaşlar dün akşam katılım çok az oldu sebebi ise gece hatırlatma mesajını yapmamamdı. Bu sebeple dün akşam yaptığınız tahminleri saymama kararı aldım diğer arkadaşlara haksızlık olmasın diye. Ama eğer derseniz bize ne biz gönderdik diye o zaman sayarım problem değil.

Bir hatırlatma daha yapayım bu gece 23:30'dan itibaren forum kapalı olacağından bugünün tahmin konusu açılmayacaktır. Bilginize sunulur. :)

ben tahmin göndermişmiydim deniz unuttum da

Bence haksızlık olur. Ama yinede çoğunluk ne derse baba uyar.