Reyting Tahminleri - 8.Gün | 26 Eylül Pazartesi

Hadi ordan tutmasını istermiş
Kırgınlar fanları İçerde düşmanı olacak, İçerde fanları da Kırgınlar düşmanı olacak yani bu otomatikman gelişen bir durum
Kırgınların tek fanı var o da benim. Bu forumdaki tüm içerdekilere de gücüm yeter
yetti de hepsini susturdum

Oo @DarkLeqenD @MayısKralı @vadikızı size taş geldi

Sen istediğin kadar susturduğunu zannet İçerde'nin Kırgınlar'a fark atacağı gerçeği değişmeyecek
Susturduğumu zannetmiyorum ezik bir tip olsam herkes dalga geçerdi ama hepsini ben ezdim
O saydığın isimlerin hiçbiri benim kadar fanı değiller kendileri de biliyorlar
O yüzden kışkırtmaların işe yaramaz

Susturduğumu zannetmiyorum ezik bir tip olsam herkes dalga geçerdi ama hepsini ben ezdim
O saydığın isimlerin hiçbiri benim kadar fanı değiller kendileri de biliyorlar
O yüzden kışkırtmaların işe yaramaz
O susturmak değil canım Kırgınlar'ın başarısızlığını ve İçerde'nin başarısını ört pas etmek için işi çeneye vuruyorsun sadece

Sen de haklısın tabii dizinin adam akıllı destekçisi bi sen kaldın bakalım reytingleri iyice düşünce ne yapacaksın

Ben kanıtlı konuşuyorum. Diziye başarısız demem çünkü başarılı olacağı belliydi. Zaten öyle bir kadrodan boş iş çıkmaması gerekirdi. Dizimin sonuna kadar arkasındayım ve reytinglerin de yükseleceğini ve size nanik yapacağını söylüyorum şimdiden. Bir reklamlı düzene geçin bakalım neler olacak.