Kırgınların tek fanı var o da benim. Bu forumdaki tüm içerdekilere de gücüm yeterHadi ordan tutmasını istermişKırgınlar fanları İçerde düşmanı olacak, İçerde fanları da Kırgınlar düşmanı olacak yani bu otomatikman gelişen bir durum
Kırgınların tek fanı var o da benim. Bu forumdaki tüm içerdekilere de gücüm yeterHadi ordan tutmasını istermişKırgınlar fanları İçerde düşmanı olacak, İçerde fanları da Kırgınlar düşmanı olacak yani bu otomatikman gelişen bir durum
Oo @DarkLeqenD @MayısKralı @vadikızı size taş geldiKırgınların tek fanı var o da benim. Bu forumdaki tüm içerdekilere de gücüm yeteryetti de hepsini susturdum
Susturduğumu zannetmiyorum ezik bir tip olsam herkes dalga geçerdi ama hepsini ben ezdimOo @DarkLeqenD @MayısKralı @vadikızı size taş geldi
Sen istediğin kadar susturduğunu zannet İçerde'nin Kırgınlar'a fark atacağı gerçeği değişmeyecek
O susturmak değil canım Kırgınlar'ın başarısızlığını ve İçerde'nin başarısını ört pas etmek için işi çeneye vuruyorsun sadeceSusturduğumu zannetmiyorum ezik bir tip olsam herkes dalga geçerdi ama hepsini ben ezdimO saydığın isimlerin hiçbiri benim kadar fanı değiller kendileri de biliyorlarO yüzden kışkırtmaların işe yaramaz
Ben kanıtlı konuşuyorum. Diziye başarısız demem çünkü başarılı olacağı belliydi. Zaten öyle bir kadrodan boş iş çıkmaması gerekirdi. Dizimin sonuna kadar arkasındayım ve reytinglerin de yükseleceğini ve size nanik yapacağını söylüyorum şimdiden. Bir reklamlı düzene geçin bakalım neler olacak.O susturmak değil canım Kırgınlar'ın başarısızlığını ve İçerde'nin başarısını ört pas etmek için işi çeneye vuruyorsun sadece
Sen de haklısın tabii dizinin adam akıllı destekçisi bi sen kaldın bakalım reytingleri iyice düşünce ne yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?