Reyting Tahminleri | 7. Hafta - GALA

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,938
Puanı
1,061
ZJBGWZ.png

REYTİNG TAHMİNLERİ
- 7. HAFTA GALA -
#SonGala

Bazı notlar; Arka Sokaklar TOTAL reytingi ve Muhteşem Yüzyıl: Kösem tahminlerini kimse tutturamadı. :D

İşte sonuçlar;

Elemeye kalanlar; @batuhankaralar @Bully @apoyta
SıraYarışmacılarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaTOPLAM
1Aserat56304012080326
2Çiğdem-64505810050322
3denizz19642010510030319
4xxx
5xxx
6xxx
Şimdi yapılması gereken ise eleme adayı olan arkadaşlardan en düşük puanı aldığını tahmin ettiğiniz 2 arkadaşınızın ismini özel konuşmalarımız üzerinden bizlere ulaştırabilirsiniz. Arkadaşlar bu konuda sizlerden ricam ben bu hafta tahmin yapmadım yada şu günler tahmin yapmadım gibi konuşmalarda bulunmamanız. Böylelikle sadece içgüdülerinize dayanarak oy kullanmış olacaksınız.

Son oy kullanma saati yarın (8 Kasım 2015) 14.00'dır. 14.00'dan sonra elemeye kalan yarışmacılar Pazar gününün tahminini yapacaklar ve en düşük puanı alan yarışmaya veda edecek. Aynı zamanda yarın elemeye kalan adaylar dışındaki arkadaşların toplam puanları açıklanacaktır.

1. haftanın elenen ismi: @Polat Şaşmaz
2. haftanın elenen ismi: @ozgur2113
3. haftanın elenen ismi: @legolas9900
4. haftanın elenen ismi: @gözlemci
5. haftanın elenen ismi : @sokak sanati
6. haftanın elenen ismi: @Billy Kane
7. haftanın elenen ismi: ????

GELECEK HAFTA FİNAL HAFTASIDIR!
@batuhankaralar @Çiğdem- @denizz19 @Bully @Aserat @apoyta

Son düzenleme:
hahahah böyle krıtık bir haftada benden bu performansı bekliyormuydun @mrt-06 nerdeyse 1.oluyormuşum işi ciddiye aldım bu sefer :A:A:A

Şike yapmadın demi? :A Bu performansı senden beklemezdim cidden. :F
hahah ayy tabikide şike yaptım :A:A:A

7 haftada en itikrarlı yarışmacılardan biriside benim hiç 5.sıra altına düşmedim :F

1.hafta 5.
2. hafta 4.
3.hafta 5.
4.hafta 2.
5.hafta 5.
6.hafta 4.
7.hafta 2.

süper bir istikrar bence :A:A:A

İyi de o zaman ben batuhan ve apoyta'nın ismini verecem, batuhan benim ve apoyta'nın ismini verecek, apoyta da batuhan ve benim ismimi verecek yani değişen bir şey olmayacak. :F
Ay belki Batuhan ya da Apoyta isim vermeyi unutacak? :F Kişi sayısı fazlayken böyle bir ihtimal yoktu tabii ama unutma ihtimali olduğu için yine isim ver sen. :A

Belki Batuşum foruma giremeyecek. :A

hahah ayy tabikide şike yaptım :A:A:A

7 haftada en itikrarlı yarışmacılardan biriside benim hiç 5.sıra altına düşmedim :F

1.hafta 5.
2. hafta 4.
3.hafta 5.
4.hafta 2.
5.hafta 5.
6.hafta 4.
7.hafta 2.

süper bir istikrar bence :A:A:A
Helal olsun da, kız asıl istikrar @Aserat adam ilk 2'den hiç çıkmadı. :F

Ay belki Batuhan ya da Apoyta isim vermeyi unutacak? :F Kişi sayısı fazlayken böyle bir ihtimal yoktu tabii ama unutma ihtimali olduğu için yine isim ver sen. :A

Foruma girmeme gibi bir durumum yok, bu hafta finale çıkmak için bir kişiyi daha yiyeceğim :F

Bunun yapacağı işten bu kadar olur. :A

İyi de o zaman ben batuhan ve apoyta'nın ismini verecem, batuhan benim ve apoyta'nın ismini verecek, apoyta da batuhan ve benim ismimi verecek yani değişen bir şey olmayacak. :F
@Bully ismini vericem ben ayy şimdi initkam zamanı oda benim ismimi vermişti batuhanın bu pazar akşamıda yemeği belli oldu böyleceklikle hahaha:F:F:F