ohhh kurtulmuşumOylama sonucu elemeye kalan arkadaşlar @ozgur2113 ve @Polat Şaşmaz olmuştur. Arkadaşlar şimdi yapmanız gereken bu akşam için aşağıdaki yapımların tahminlerini yapmak. Yarın açıklanacak sonuçlardan sonra en düşük puanı alanınız yarışmaya veda edecektir.
Hatırla Gönül (Star TV - YENİ DİZİ) - Tüm kategorilerdeki katsayısı - 10
O Hayat Benim (Fox TV - Yeni Bölüm) - Tüm kategorilerdeki katsayısı - 6
Anadolu Kartalları (ATV - Yerli Sinema) - Tüm Kategorilerdeki katsayısı - 5
Aşk Oyunu (Kanal D - TV'de İlk) - Tüm kategorilerdeki katsayısı - 5
Elemeye kalan arkadaşlar dışındaki yarışmacıların bu haftaki toplam puanları birazdan yeni bir konuda açıklanacaktır.
@mrt-06 , @Çiğdem- , @Billy Kane , @batuhankaralar , @ozgur2113 , @gözlemci , @legolas9900 , @sokak sanati , @ÇaKıR10 , @Aserat , @Bully ,@denizz19 , @Polat Şaşmaz
Hayır sadece elemeye kalan arkadaşlar. Sizler için tahmin yarın başlıyorBizde tahmin yapacazmı acaba ?
Bu tahminleri bizde mi yapıyoruz ya da bu iki arkadaş mı yapıyor?Oylama sonucu elemeye kalan arkadaşlar @ozgur2113 ve @Polat Şaşmaz olmuştur. Arkadaşlar şimdi yapmanız gereken bu akşam için aşağıdaki yapımların tahminlerini yapmak. Yarın açıklanacak sonuçlardan sonra en düşük puanı alanınız yarışmaya veda edecektir.
Hatırla Gönül (Star TV - YENİ DİZİ) - Tüm kategorilerdeki katsayısı - 10
O Hayat Benim (Fox TV - Yeni Bölüm) - Tüm kategorilerdeki katsayısı - 6
Evli ve Öfkeli (ATV - Yeni Bölüm) - Tüm Kategorilerdeki katsayısı - 6
Aşk Oyunu (Kanal D - TV'de İlk) - Tüm kategorilerdeki katsayısı - 5
Elemeye kalan arkadaşlar dışındaki yarışmacıların bu haftaki toplam puanları birazdan yeni bir konuda açıklanacaktır.
@mrt-06 , @Çiğdem- , @Billy Kane , @batuhankaralar , @ozgur2113 , @gözlemci , @legolas9900 , @sokak sanati , @ÇaKıR10 , @Aserat , @Bully ,@denizz19 , @Polat Şaşmaz
Eleme adayları yapıyor sadeceBu tahminleri bizde mi yapıyoruz ya da bu iki arkadaş mı yapıyor?
@Polat Şaşmaz geçmiş olsunDüellonun kazananı belli oldu!
İki arkadaşımız da yüksek puan başarısı gösterdi.@ozgur2113 26 puan, @Polat Şaşmaz 12 puan kazandı, böylece ilk hafta elenen isim Polat Şaşmaz arkadaşımız oldu. Kendisine katıldığı için teşekkür ediyoruz.
@hayret bi şey, @Çiğdem-, @Billy Kane, @batuhankaralar, @ozgur2113, @gözlemci, @legolas9900, @sokak sanati, @ÇaKıR10, @Aserat, @Bully, @denizz19, @Polat Şaşmaz
Kız sen kaçıncı haftaya kadar kalcan bakalım.
ben iyiyim tahminlerde hachiko şampiyon olduğu dönemlerde ben sonraan reyting tahminlerine devam etmediğim hale az puan farkı kalıyordu aramızda eğer tahminlerim tam olsaydı şampiyon olma ihtimalim çok yüksektiKız sen kaçıncı haftaya kadar kalcan bakalım.
Normalde de böyle tahminlerin tutar mı mesela bu kız evde kalacak evlenemeyecek ya da ne biliyim şu dede 5 yıl içinde ölecek gibi gibi.ben iyiyim tahminlerde hachiko şampiyon olduğu dönemlerde ben sonraan reyting tahminlerine devam etmediğim hale az puan farkı kalıyordu aramızda eğer tahminlerim tam olsaydı şampiyon olma ihtimalim çok yüksekti
bu sefer elenmeden dolayı yarıda bırakmam galiba tahminlerimi virgüle kadar tam tutturduğum biraz dizilerimde oldu eşkiya ertuğrul gibi falan 5.sırada bitirmişim zaten 4.sırayı kıl payı kaçırmışım kısaca şampiyon olucam ayolll
alakası yok belki ama çok iyi yüzük falı bakarım ben yüzük ve zincir olucak sadeceNormalde de böyle tahminlerin tutar mı mesela bu kız evde kalacak evlenemeyecek ya da ne biliyim şu dede 5 yıl içinde ölecek gibi gibi.
@denizz19 aman tahminlerini eksik gönderme.
Düellonun kazananı belli oldu!
İki arkadaşımız da yüksek puan başarısı gösterdi.@ozgur2113 26 puan, @Polat Şaşmaz 12 puan kazandı, böylece ilk hafta elenen isim Polat Şaşmaz arkadaşımız oldu. Kendisine katıldığı için teşekkür ediyoruz.
@hayret bi şey, @Çiğdem-, @Billy Kane, @batuhankaralar, @ozgur2113, @gözlemci, @legolas9900, @sokak sanati, @ÇaKıR10, @Aserat, @Bully, @denizz19, @Polat Şaşmaz
Benim icin daha iyi oldu ya yarismaya eskisi kadar konsantre olamiyorum carsamba persembe cuma gunlerinin tahminlerini yapmamistim herhalde. O nedenle sevindim diyebiklirim simdi elenmesem beni atacaktiniz zaten yarismadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?