Reyting Tahminleri | 1. Hafta - GALA

Kimleri elesek acaba

Bakalım ilk hafta aramızdan kim ayrılacak.

Oylama sonucu elemeye kalan arkadaşlar @ozgur2113 ve @Polat Şaşmaz olmuştur. Arkadaşlar şimdi yapmanız gereken bu akşam için aşağıdaki yapımların tahminlerini yapmak. Yarın açıklanacak sonuçlardan sonra en düşük puanı alanınız yarışmaya veda edecektir.

Hatırla Gönül (Star TV - YENİ DİZİ) - Tüm kategorilerdeki katsayısı - 10
O Hayat Benim (Fox TV - Yeni Bölüm) - Tüm kategorilerdeki katsayısı - 6
Evli ve Öfkeli (ATV - Yeni Bölüm) - Tüm Kategorilerdeki katsayısı - 6
Aşk Oyunu (Kanal D - TV'de İlk) - Tüm kategorilerdeki katsayısı - 5

Elemeye kalan arkadaşlar dışındaki yarışmacıların bu haftaki toplam puanları birazdan yeni bir konuda açıklanacaktır.

@mrt-06 , @Çiğdem- , @Billy Kane , @batuhankaralar , @ozgur2113 , @gözlemci , @legolas9900 , @sokak sanati , @ÇaKıR10 , @Aserat , @Bully ,@denizz19 , @Polat Şaşmaz

Son düzenleme:
ohhh kurtulmuşum

Bu tahminleri bizde mi yapıyoruz ya da bu iki arkadaş mı yapıyor?

@Polat Şaşmaz geçmiş olsun

@ozgur2113 tebrikler hadi yine iyisin

Kız sen kaçıncı haftaya kadar kalcan bakalım.
ben iyiyim tahminlerde hachiko şampiyon olduğu dönemlerde ben sonraan reyting tahminlerine devam etmediğim hale az puan farkı kalıyordu aramızda eğer tahminlerim tam olsaydı şampiyon olma ihtimalim çok yüksekti

bu sefer elenmeden dolayı yarıda bırakmam galiba tahminlerimi virgüle kadar tam tutturduğum biraz dizilerimde oldu eşkiya ertuğrul gibi falan 5.sırada bitirmişim zaten 4.sırayı kıl payı kaçırmışım kısaca şampiyon olucam ayolll

Normalde de böyle tahminlerin tutar mı mesela bu kız evde kalacak evlenemeyecek ya da ne biliyim şu dede 5 yıl içinde ölecek gibi gibi.

@denizz19 aman tahminlerini eksik gönderme.

Normalde de böyle tahminlerin tutar mı mesela bu kız evde kalacak evlenemeyecek ya da ne biliyim şu dede 5 yıl içinde ölecek gibi gibi.

@denizz19 aman tahminlerini eksik gönderme.
alakası yok belki ama çok iyi yüzük falı bakarım ben yüzük ve zincir olucak sadece
evli insanların kaç çocuğu var hangisi kız erkek biliyorum çocuğu olmayanların kaç çocuğu olucak kızmı erkekmi biliyorum çocuğu olmayanlardan daha hamile olmadan kız erkek olupolmadığını bildiklerim oldu evli insanlara deneme yapıyorum ka. çocuğu var bilmeden bakıyorum ve çocuk sayısı kızmı erkekmi hepsini biliyorum çocuk doğurmamış olanlarınkınıda tutturdum yanı bu işte benden iyisi yok bir arkadaşım evlenince bana baktırmıştı kızı olucak dedim bu yıl anne oldu kız bebek

@Polat Şaşmaz geçmiş olsun

@ozgur2113 tebrikler hadi yine iyisin

@ozgur2113 tebrik ederim.
Kumpas yandı ama napalım.ss

@Polat Şaşmaz sana da geçmiş olsun.
Benim icin daha iyi oldu ya yarismaya eskisi kadar konsantre olamiyorum carsamba persembe cuma gunlerinin tahminlerini yapmamistim herhalde. O nedenle sevindim diyebiklirim simdi elenmesem beni atacaktiniz zaten yarismadan