Yarışma hakkında bilgi edinmek için ;
https://fav10.net/forum/threads/reyting-tahminleri-yarışması-geri-dönüyor-yeni-format.250394/
Forumun sevilen etkinliklerinden birisi olan Reyting Tahminleri Yarışması yenilenen formatıyla bu hafta itibariyle başladı. @mrt-06 ve @hayret bi şey'in ortak olarak yürüttüğü yarışmanın 1. haftasının neredeyse sonuna gelmiş bulunmaktayız. Geçen haftaki ek puanlar ile birlikte en yüksek puan alarak dokunulmaz olan yarışmacılar ise;
@ÇaKıR10 : 183.4
@Aserat : 183.2
@Bully : 183
@denizz19 : 168.8
Eleme adayı olan arkadaşlar ; @Çiğdem- , @Billy Kane , @batuhankaralar , @ozgur2113 , @gözlemci , @legolas9900 , @sokak sanati ,@Polat Şaşmaz
Şimdi yapılması gereken ise eleme adayı olan arkadaşlardan en düşük puanı aldığını tahmin ettiğiniz 2 arkadaşınızın ismini konu üzerinden yada özel konuşmalarımız üzerinden bizlere ulaştırabilirsiniz. Arkadaşlar bu konuda sizlerden ricam ben bu hafta tahmin yapmadım yada şu günler tahmin yapmadım gibi konuşmalarda bulunmamanız. Böylelikle sadece içgüdülerinize dayanarak oy kullanmış olacaksınız.
Son oy kullanma saati yarın 14.00'dır. 14.00'dan sonra elemeye kalan yarışmacılar pazar gününün tahminini yapacaklar ve en düşük puanı alan yarışmaya veda edecek. Aynı zamanda yarın elemeye kalan adaylar dışındaki arkadaşların toplam puanları açıklanacaktır.
Düello ozgur2113 ve Polat Şaşmaz arasında gerçekleşmiştir.
İlk haftanın elenen ismi: Polat Şaşmaz olmuştur.
@mrt-06 , @Çiğdem- , @Billy Kane , @batuhankaralar , @ozgur2113 , @gözlemci , @legolas9900 , @sokak sanati , @ÇaKıR10 , @Aserat , @Bully ,@denizz19 , @Polat Şaşmaz