Reyting Tahminleri - 1.Gün | 19 Eylül Pazartesi

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Reyting tahmin yarışmasından herkese merhaba. Yaz ayında benim sunumumla ilk sezonunu 15 bölümde tamamlayan tahmin yarışmamız 2.sezonuyla ekranlara geliyor. Tahmin konusunu biraz erken açıyorum çünkü fazla kişiye ulaşmak istiyorum bu vesileyle umarım ilk sezon gibi ilgi görür.

Reyting tahminlerinizi bana özelden bildireceksiniz. Yeni katılmak isteyenler için Nasıl yapılır sorusuna kısa bir anlatım...

Vereceğim dizilerin kaç Reyting alacağını tahmin ediyorsanız Total AB ve Abc1 oranlarını yazıp bana özelden göndereceksiniz.

Total
Kırgın Çiçekler 6,15
İçerde 5,52
Babam ve Ailesi 4,67
Paramparça 4,23

Buna benzer tahminleri bana yollayacaksınız. Yarışma 20 gün sürecek. Talep görmezse kısaladabilir.

Tahminlerinizi Salı 09:00'a kadar gönderebilirsiniz.

TAHMİN YAPILACAK YAPIMLAR

Kırgın Çiçekler - Yeni Bölüm / ATV
İçerde - Yeni Dizi / Show TV
Babam ve Ailesi - Yeni Dizi / Kanal D
Paramparça - Yeni Bölüm / Star TV

Tutturduğunuz her tahminde 5 puan alacaksınız.

Bonus Tahmin Dizileri : İçerde - Babam ve Ailesi (Total oranlarını tutturduğunuz takdirde bonus olarak dizi başına 10 puan toplamda da 20 puan kazanabilirsiniz.)

@Bully @Aserat @vadikızı @turkuazz @Yiğitt @hayret bi şey @mrt-06 @sokak sanati @Forumdash @xemrexxx @Çiğdem- @papuleoo @Felon @Harunnn60 @Yakamoz-Asi @Starcık @Sherlock @cookies @ozgur2113 @Ahmad @eskici ve katılmak isteyen diğer arkadaşlar.

SONUÇLAR
1) Aserat - 45 Puan (Bonus Kazandı)
2) Billy Kane - 45 Puan (Bonus Kazandı)
3) Bully - 40 Puan (Bonus Kazandı)
4) soo - 35 Puan (Bonus Kazandı)
5) vadikızı - 30 Puan (Bonus Kazandı)
6) eskici - 25 Puan
7) batuhankaralar - 20 Puan
8) Felon - 20 Puan (Bonus Kazandı)
9) GunesinOglu - 20 Puan
10) Çiğdem - 15 Puan

Son düzenleme:
Yarın bizim dizimizin (İçerde) prömiyeri oldugu için net reytingini tahmin edemem ama sezonu en çok zirveyi alan dizi olarak kapatacığız

Vaaayyy bizim efsane yarisma geri dönüyor demek

Geçen sezonun şampiyonu bendim sanırım bu yüzden iddialıyım

Tahminleri gönderdik bakalım, Kırgınlar düşer bayağı

Ben genelde gece yollarım zaten biliyorsun dicem de aklında pek bir şey tutmadığın için unutmuş olabilirsin

İçerde'yi bi izleyelim bakalım gece nasıl bir dizi olmuş, ona göre yapacağım tahminimi.
Kırgın Çiçekler bomba bir açılış yaptı hiç şansınız yok

Kırgın Çiçekler bomba bir açılış yaptı hiç şansınız yok
Bomba bir açılış yaptıysa reytingleri gelecek bölüm artar ilk bölümden fazla bir şey beklemiyorum
Özetsizdi bir de dimi