Reyting Tahminler - 8.Gün | 14 Kasım Pazartesi

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
YAPILACAK TAHMİNLER

Kırgın Çiçekler
İçerde
Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 / TV'de İlk - FOX
O Ses Türkiye
Paramparça

NOT : İçerde AB ve Ejderhanı Nasıl Eğitirsin filminin tüm gruplarını doğru tutturanlar 40 Bonus kazanacaktır.

Not : Dünün sonuçları akşama yayınlanacaktır.

Not : Son tahmin gönderme süresi Salı 09:00

@sokak sanati @Bully @mrt-06 @vadikızı @Çiğdem- @papuleoo @MayısKralı @Aserat @eskici @hasancrtk16

Sonuçlar
1) eskici - 90 / 50 Puan Bonus
2) hasancrtk16 - 85 / 50 Puan Bonus
3) Aserat - 70 / 40 Puan Bonus
4) Bully - 60 / 30 Puan Bonus
5) mrt-06 - 55 / 20 Puan Bonus
6) Çiğdem - 50 / 30 Puan Bonus
7) sokak sanati - 40 / 20 Puan Bonus
8) vadikızı - 40 / 20 Puan Bonus
9) papuleoo - 25 / 10 Puan Bonus

Son düzenleme:
Zorundayım derken? Yarışmanın formatıda tahmin göndermek değil mi? Bunun için ekstra puana gerek olmamalı.
Salı gününün Reyting konusunu geç açtım biraz sen Vadikızı ve Aserat dışında herkes yolladı. O sebeple onlara Salı günü İçin sadece 20 puan verdim Yani Salı gününün tahminlerini saymıyoruz sadece yaptıkları İçin haksızlık olmaması adına 20 verdim :)

Salı gününün Reyting konusunu geç açtım biraz sen Vadikızı ve Aserat dışında herkes yolladı. O sebeple onlara Salı günü İçin sadece 20 puan verdim Yani Salı gününün tahminlerini saymıyoruz sadece yaptıkları İçin haksızlık olmaması adına 20 verdim :)

Bende yollayacaktım ama konuyu göremeyince unutmuşsun veya işlerin vardır otomatikman tahmin gönderemedim. Yani puan kıracaksan kendinden kırmalı hatta tahmin gönderemeyenlere ise alternatif bir yolla puan almalarını sağlamalısn. Sonuçta hata bizde değil.

Bende yollayacaktım ama konuyu göremeyince unutmuşsun veya işlerin vardır otomatikman tahmin gönderemedim. Yani puan kıracaksan kendinden kırmalı hatta tahmin gönderemeyenlere ise alternatif bir yolla puan almalarını sağlamalısn. Sonuçta hata bizde değil.
Zaten işlerim olduğu İçin geç açtım konuyu ancak açtığım zaman da yollayanlar oldu ve şimdi yollayanlarda kendilerince ek puan talebinde bulundular yoksa ben bu günü saymama kararı almıştım. :)