Reyting Tahminler - 13.Gün | 19 Kasım Cumartesi

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
YAPILACAK TAHMİNLER

Kalbimdeki Deniz
Altınsoylar
Yüksek Sosyete
Aşk Laftan Anlamaz
Seksenler

Not : Altınsoylar'ın tüm gruplarını, Yüksek Sosyete'nin tüm gruplarını doğru tutturanlar +60 bonus kazanacaktır.

Not : Son tahmin gönderme süresi Pazar 09:00

Not : Yarın tüm gün evde olmadığımdan sonuçlar akşam açıklanacak.

Sonuçlar
1) Bully - 45 / 20 Puan Bonus
2) eskici - 45 / 20 Puan Bonus
3) vadikızı - 45 / 20 Puan Bonus
4) hasancrtk16 - 35 / 10 Puan Bonus
5) Aserat - 25 / 10 Puan Bonus
6) mrt-06 - 10
7) Çiğdem - Tahmin Yapmadı
8) sokak sanati - Tahmin Yapmadı

@sokak sanati @Bully @eskici @vadikızı @Çiğdem- @Aserat @hasancrtk16 @mrt-06​

Son düzenleme:
Yahu hesaplıyorum az sabret :A
Ben pek sabirli bir insan degilim malesef :A bence önce sonuclari acikla ondan sonra yeni günün konusunu ac cünkü önce konuyu acinca insan sonuc bekliyor nerde kaldi diye yani ben bekliyorum herkes bekler mi bilemem :A :A

ayy dün sonuclardan unutmusum kullanamadım geçen sezon gibi yine hevesim kaçtı :F

@mrt-06 atacan zaten son haftalarda kullansa bile puan alamıyor :A @sokak sanati da benim gibi kullanamamıs ayy hadi çocuklar biz en iyisi bavulumuzu toplayıp gidelim @Bully başka türlü kazanamaz zaten :A :A :A

ayy dün sonuclardan unutmusum kullanamadım geçen sezon gibi yine hevesim kaçtı :F

@mrt-06 atacan zaten son haftalarda kullansa bile puan alamıyor :A @sokak sanati da benim gibi kullanamamıs ayy hadi çocuklar biz en iyisi bavulumuzu toplayıp gidelim @Bully başka türlü kazanamaz zaten :A :A :A
Oylarını yolla çabuk eskici ile Bully kıyasıya yarışta her an her şey değişebilir bir bakmışsın senin gibi bir beceriksiz kazanmış .ss

Oylarını yolla çabuk eskici ile Bully kıyasıya yarışta her an her şey değişebilir bir bakmışsın senin gibi bir beceriksiz kazanmış .ss
Deniz'cim boşuna gaz vermeye çalışma Çiğdem her gün kullansa da ondan bir halt olmaz zaten. :A

Benim @eskici'nin ayağını kaydırmam lazım bir şekilde, benden önde olması lazım, nerden çıktıysa bu sezon başımıza. ss

Deniz'cim boşuna gaz vermeye çalışma Çiğdem her gün kullansa da ondan bir halt olmaz zaten. :A

Benim @eskici'nin ayağını kaydırmam lazım bir şekilde, benden önde olması lazım, nerden çıktıysa bu sezon başımıza. ss
Ayagimi kaydirmak istiyorsan sabun kullan iyi ise yarar :A :A