Reyting Tahmin Final Sonuçları!!!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
1 gün eksik yarıştık bildiğiniz gibi ve toplamda 19 günlük yarışın sonunda kazanan kişi belli oldu. İşte o sonuçlara göre bakıldığında geçen sezonunda 1.si olan @Bully tüm tahmin günlerini eksiksiz yaparak rakiplerine fark atarak kazandı. Onu takip edenler ise listede...

1) Bully - 1230 / 19 GÜN
2) mrt-06 / 850 / 15 GÜN
3) Aserat - 810 / 15 GÜN
4) eskici - 745 / 14 GÜN
5) papuleoo - 525 / 12 GÜN
6) vadikızı - 500 / 13 GÜN
7) GunesinOglu - 235 / 7 GÜN
8) hasancrtk16 - 135 / 4 GÜN
9) Billy Kane - 120 / 3 GÜN
10) emree-29 - 110 / 4 GÜN
11) hayret bi şey - 110 / 3 GÜN
12) soo - 70 / 3 GÜN
13) batuhankaralar - 65 / 4 GÜN
14) Çiğdem - 35 / 2 GÜN
15) Felon - 25 / 2 GÜN

@Bully @mrt-06 @Aserat @eskici @papuleoo @vadikızı @GunesinOglu @hasancrtk16 @Billy Kane @emree-29 @hayret bi şey @soo @batuhankaralar @çiğdem- @Felon

@Bully bu da hediyen tebrik ediyoruz.

2günde 25 puandan 20 günde 250 puan eder buda beni 7.yapar

Tebrikler kardeşim @Bully. 😉

O kadar gün eksik yapmama rağmen ikinci olmuşum bana da tebrikler.

Emeklerine sağlık @denizz19. 😉

Tebrikler @Bully büyük bir farkla kazandın[emoji2] @denizz19 senide tebrik ederim güzel bir iş çıkardın [emoji2]

Tahminlerim gönderebilseydim belki kazanabilirdim. Ama olsun ilk 5 de iyidir [emoji2]

@Bully tebrikler hakettin

@denizz19 sana da tebrikler yarismayi tekrar yapmani bekliyoruz

Ben de 4.olmusum fena degil

Herkese teşekkürler, bir kez daha şampiyon olmak güzel gönül isterdi ki herkes tahminini benim gibi eksiksiz yapsın da sağlam bir rekabet olsun ama olmadı maalesef, bir sonraki sezona artık.

Tebrikler @Bully büyük bir farkla kazandın[emoji2] @denizz19 senide tebrik ederim güzel bir iş çıkardın [emoji2]

Tahminlerim gönderebilseydim belki kazanabilirdim. Ama olsun ilk 5 de iyidir [emoji2]
Kesinlikle kazanma adayı olarak gördüğüm isimlerden biriydin ama sonradan bırakınca ipler koptu yine de tebrikler güzel puan aldın.

@Bully tebrikler hakettin

@denizz19 sana da tebrikler yarismayi tekrar yapmani bekliyoruz

Ben de 4.olmusum fena degil
Bakalım yeni dizilerin başlamasına yakın yeni bir sezon başlatabiliriz

Herkese teşekkürler, bir kez daha şampiyon olmak güzel gönül isterdi ki herkes tahminini benim gibi eksiksiz yapsın da sağlam bir rekabet olsun ama olmadı maalesef, bir sonraki sezona artık.
Bir sonraki sezonda sampiyon olamayacaksin ama

Kesinlikle kazanma adayı olarak gördüğüm isimlerden biriydin ama sonradan bırakınca ipler koptu yine de tebrikler güzel puan aldın.

Bakalım yeni dizilerin başlamasına yakın yeni bir sezon başlatabiliriz
Baslat da sampiyon olayim artik

tebrikler @Bully şampiyon belli olduğu için ben 2.haftadan pes etmiştim zaten boşuna yorulmamak için

1-2 gün daha tahmin gönderebilsem puanım daha iyi olabilirdi ama 3. olmak da güzel elbet. @Bully ve @mrt-06'ya tebrikler.

Son düzenleme: