Reyting Sisteminin Başından İstifa

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,171
Puanı
1,060
TV kanallarının reytinglerini ölçen Tns şirketine ihale veren Televizyon İzleme Araştırmaları Anonim Şirketi'nin (TİAK) Başkanı daha önce Samanyolu Tv'de yönetici olarak çalışmış Hidayet Karaca görev süresi dolmasıyla görevinden istifa etti. Bu ayrılığın asıl sebebinin samanyolu Tv'de ani reyting artışı mı yoksa başka neden mi tam bilinemiyor.

Adamın görev süresi dolmuş,bence altında bir şey aramaya gerek yok.

Zaten hile var yüzde yüz Stv nin dizilerinin yükselmesi Muhalefet yapanların düşmesi

@EveN 'ın yorumu doğru mu çıkıyor acep ama ben ihtimal vermiyorum yine de.

Yalnız TNS'de çalışan birinin daha önce STV'de çalışmış olması ne kadar etik tartışılır. :) :)

görev süresi dolmuş ne var bunda
Adamın görev süresi dolmuş,bence altında bir şey aramaya gerek yok.
Tekrar seçilmesi olasılığı vardı sonuçta onu seçenler yine aynı üyeler

@EveN 'ın yorumu doğru mu çıkıyor acep ama ben ihtimal vermiyorum yine de.

Yalnız TNS'de çalışan birinin daha önce STV'de çalışmış olması ne kadar etik tartışılır. :) :)

Tns de değil TİAK Başkanı istifa ediyor. Tiak' a her kanal üye veriyor. Yeni başkandan başka kanal yöneticisi olacak yine

Tekrar seçilmesi olasılığı vardı sonuçta onu seçenler yine aynı üyeler

Tns de değil TİAK Başkanı istifa ediyor. Tiak' a her kanal üye veriyor. Yeni başkandan başka kanal yöneticisi olacak yine
Orayı atlamışım ben. :F Peki 2. defa seçilebiliyor mu? Neden ayrılmış. (b)

İlginc. Görev süresinin sonlarinda Stv yükseldi. Bakalim Stv reytingleri ne olacak simdi :D

Bakalım Stv'nin dizileri ne olacak bundan sonra? Eğer düşüş olursa akla kötü şeyler gelir tabii.

Orayı atlamışım ben. :F Peki 2. defa seçilebiliyor mu? Neden ayrılmış. (b)
Seçilebilir tabi. Tiak yeni kuruldu ve malum ilk başkanıyla. şimdi yeni gelen kuruma alisacak falan filan yine onun kurduğu sistemle gider bi süre

Bence ortada rahatsızlık olmazsa yeni bir başkanın istifası olmazdı. Tiak aynı zamandan tns yi denetleyen görevlileri de atıyor. Aslında bir aylık çalışmayla tarafsız Denetçiler reytingleri altüst edebilir. Yakın zaman herseye gebe demiş olayım)))

Ucankus.com un haberi artık gerisini siz düşünün

Görev süresi dolan Hidayet Karaca, az önceki
toplantıdan sonra istifa etti. Karaca'nın görev
süresinin uzatılabileceği de konuşuluyordu.
Ancak bu istifa ilginç yorumlara neden olacak
gibi.
TİAK Yönetim Kurulu şimdi acil olarak toplanıp
yeni başkanı belirlemek durumunda...

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy