Reyting Konularıyla İlgili Önemli Duyuru

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,401
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Evet arkadaşlar özellikle son birkaç haftadır reyting konularında düşen seviyeden dolayı pek çok kişi şikayetçiydi. Bu nedenle son birkaç gündür reyting konularını bizzat kontrol altında tutmaya çalıştım seviyesiz mesajların olmaması için, birçok kez uyarılar yaptım ama görüyorum ki bunların hiçbiri faydalı olmamış. Özellikle bugün 100'lerce seviyesiz mesaj yazılmış reyting konusuna. Bu seviyesiz mesajların da sonu elbette kavga oluyor şu an hepiniz birbirinize girmiş durumdasınız ve artık buna bir dur demek zorundayız.

Önce normal yollardan güzel bir şekilde uyarıp bir şeyleri değiştirmeyi denedik ama görüyoruz ki olmuyor. Bundan böyle biz de o zaman bunu zorla yapmak zorunda kalacağız.

Bugünden itibaren reyting konularında ve alakalı benzer konularda "Asmalı Konak sinek gibi ezdi", "Mehmet Ali Erbil tokat manyağı yaptı", "Seda Sayan parçaladı Esra Ceyhan'ı", "Türk'ün Uzayla İmtihanı böcek gibi ezildi" gibisinden seviyesiz yorumlara izin verilmeyecektir.

Yine benzer şekilde tamamen bir kişiyi hedef alan ve bireysel tartışma yaratmaya yönelik mesajlar kesinlikle yasaktır, izin verilmeyecektir.

Reyting konularında beklediğimiz ve istediğimiz herkesin birbirlerinin izlediği yapımlara saygı duyarak, karşısındaki kişiye saygı duyarak seviyeli bir şekilde tartışabilmemiz. Sanırım hepimiz bunu yapabilecek olgunlukta insanlarız. Herkesten bu olgunluğu bekliyorum.

ozanın dediklerine katılıyorum

seviye kaybı karşılıklı yaşanan bir olaydır bir tarafta seviye kaybolursa ve ceza almazsa diğer taraftada seviye düşer yeterki herkese kurallar eşit uygulansın ayrıcalık yapılmadığı müddetçe kurallara uymak kolay ..

ozanın dediklerine katılıyorum

seviye kaybı karşılıklı yaşanan bir olaydır bir tarafta seviye kaybolursa ve ceza almazsa diğer taraftada seviye düşer yeterki herkese kurallar eşit uygulansın ayrıcalık yapılmadığı müddetçe kurallara uymak kolay ..

Destereyle ayni fikirdeyim :)
Bide konu sabitlense daha iyi olur gibi

Konu yukarı çıksın ve görmeyen arkadaşlar da görsünler.

Bir süreliğine konu yoruma açık. Fakat yorumlarda yine birbirlerini suçlama gibi şeyler olursa müdahale edilecektir.

Çok iyi oldu. Özellikle çoğu arkadaş "ezdi geçti", "ezikledi" ve buna benzer bir çok kelime kullanıyordu. Yeni sistem umarım bunlara son verir

Çok güzel bir konuya değinmişsin Ozan.Umarım uygulamadan gerekli neticeyi alabiliriz.

Bazı kişiler ezdim laflarını çok kullanıyordu dün bunu perşembe reyting bölümünde çok gördük zaten :)

Ben buraya mesaj yazdığımı hatırlıyorum. Mesajım da buydu: Çok iyi oldu. Anında ceza. :)
Neden silinmiş ki acaba :)

Hayırlı olsun, iyi oldu. :)

İnşallah reyting konularındaki kalite bu uygulamayla eskisi kadar artar. :)

En güzel yorumu @destere yapmiş...Etki-tepki meselesi aslında diğeri sana laf cakarsa sende altta kalmamk için elbette o tur yollara başvuruyorsun...Çok iyi olmuş bu..Sadece uyarı konusuyla olmaz...En yetkili isim olarak "arada" gir ve seviyeyi düşürene alıntılarla cevap bile yazmalısın...

Süper olur herkes uyarsa seviye çok düştü özellikle bazı arkadaşlar sürekli alıntı yapıp işin ciddiyetini kaçırıyor.

Yuh 5 sayfa mesaj mı sildiniz? :D

Son düzenleme:
Seviyenin yükselmesi için dizilere hakaretin de cezası olmalı.