FF Reyting Konularının Zamanında Açılmaması

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
174
Oldukça sinir edici bir durum,günlük İlker Show mesajımı atamadım,gitti. :)

Büyütülmemesi gereken bir durum. Hepimiz insanız bazen tam vaktinde de açılıyor, bazen gecikmeli de. Ama olabilecek durumlar bunlar. :)

bence konuyu bulamadım baya geç açılacak bugün :D

Haftasonu oluyor gecikme o da normal yani insanların bir haftasonusu var. :)

Bence asıl sorun zamanından erken açılması. Sonuç olmadığı halde konu akşam açılıyor ama ekleme yarın yapılıyor. Bırakın kim sonuçları direkt ekleyecekse o zamanında açsın konuyu. Akşam açıpta yarın kim ekleyecek diye beklemeye gerek yok. :)

Bence asıl sorun zamanından erken açılması. Sonuç olmadığı halde konu akşam açılıyor ama ekleme yarın yapılıyor. Bırakın kim sonuçları direkt ekleyecekse o zamanında açsın konuyu. Akşam açıpta yarın kim ekleyecek diye beklemeye gerek yok. :)
O da önemli bir sorun,içeriği olmayan bir konuyu açmanın amacı nedir bilemiyorum.

Aşırı derecede büyütülmüş bir konu. Sanki 2 saat sonra açılsa ne olur açılmasa ne olur. Hayat reytingten ibaret değildir.

bencede çok abartmışsınız.Her hangi bir moda söylendiğinde hememn yapıyor.Ayrıca Pazar günü bugün.Gecikebilir biraz.:D

çok büyütülmüş bir konu harbiden gidin başka siteden bakın nolacak yani :D

Bu başlık şikayet başlığı değil,favori sözlük'teyiz,var olan bir durumun konusunu açtım sadece.İlk mesajın sonuna gülücük bile koymuşum. @Yakamoz-Asi @sokak sanati @takas @denizz19

Ekşi sözlükte tonlarca siteyle ilgili başlık var,kendinle alay etmek iyidir.

Örneğin bir yönetici şu mesajı yazsa güzel olabilirdi "Benden kaynaklanmaktadır :) "

---------------

Yukarıdaki tüm arkadaşlara ayar verdiğim konu olmuştur. :)