Reyting Ölçümlerinde Yeni Dönem Başlıyor!

Bu kadar güzel açıklanabilirdi

- - - Ekleme - - -

Kalite artmaz diyen yok. Kesmez. Heyecanı kalmaz.

senin türkiyede olduğunu bılmıyordum
)) vallahi intikamı 1 bölüm indirdim dizi baslaadan bitti hiç zevk almadım...

turkiyede dizi bahanedir. ailenin ortak vakit geçirdiği yerdir tv başı. onun için ne kadar uzun olursa o kadar iyidir. dizide ne olduğu önemli değildir. seyirci dızıdeki duygu için takilir. yoksa iki gün sonra unutacak.

Bu işi atv çözdü diyenlerden bişey istiyorum.Madem şu işi çözdünüz atvye bi diyinde şu türkiye-surüye olayını çözsün artık.
Ama doğru ya atv başbakanın yalakalıgını yapıyodu böle bi işe elini bile sürmez.parodn

sende kafana koymuşsun 3-5 cümle her konuda aynı laflar hey Allah ım ya

Çok iyi oldu bu karar. İnşallah özetler de bölünmez de saatler süren özetlerden kurtuluruz ama çok zor ne yazık ki. Özetler yine bölünecektir...

Kafama koydugum falan yok.atv kadar sahtekar ve başbakan yalakalıgı yapan kanal varsa söyle.
Anca gülersin uzaktan zaten.tayyipci

tayyipciyim var mı itirazın halkımızda benim gibi düşünüyo ki tek başına iktidar fazla söze gerek yok

o çok sevdiğin kanalın sahibi başbakan karışmasın diye nasıl başbakana yalakalık yapıyo bilip bilmeden konuşma

En azından karışıyoki karışmasın diye yalakalık yapıyo.Karışmadıgı halde yalakalık yapsaydı atv gibi vay halimize

2 tayyipci kanal olurdu

Ayrıca burası demekratik bi ülke canım git istediğini tut ister kürt çeker laz ermeni ol beni ilgilendirmez.
Vadi izleyen birinden zaten aksi beklenmez.

vadi izleyen biri diyon vadi türkiye nin açık ara en çok izlenen dizisi sıkıntı yok

vadinin bir partiyle bir örgütle alakası yok
show da da oynadı kanal d de de star da da atv de de sorun yok yani

- - - Ekleme - - -

vadi izleyen biri diyon vadi türkiye nin açık ara en çok izlenen dizisi sıkıntı yok

vadinin bir partiyle bir örgütle alakası yok
show da da oynadı kanal d de de star da da atv de de sorun yok yani

bence özetler yine 45dk. olsunlar dizilerde böyle devam etsin en iyisi böyle 45dk. dizi mi olur olsa olsa özet olur:lemo:

Zaten türkiyenin açık ara izlenen dizisi olması çok normal.
ona bakarsan akp hükümetide acık ara iktidar.akpcilerin 10'da 2si izlesi bileki çok daha fazladır dizi açık ara zirvede olur.
Yani kısaca şöyle düşün akp yükümetyi millete bişey ezberletmiş yeni yeticen öğrencilere öyle.ne öğretmiş biliyonmu bilme,öğrenme gerekte yok zateni öğretmiş.napacan siyaseti demiş.ezberle sen geç. dersleri çık ol doktor avukat bizi savun yine demiş.eğer böyle yetişen birinin akpyi tutması o kadar normalki.vadiyi izlemeside çok normal.çünkü ne biliyoki siyasi hiç bi olayı bilmiyo.akpnin ne dolaplar çevirdiğini bilmiyo.adam açıyo vadiyi izliyo vay be iktidar neler yapmış bu suriye olayında diyo.izlemeye devam ederken bi yandanda başbakancı en baştan beri ama onlara güveni dahada artıyo.bu ülkede kendini devlet sananlar bu ülkeyi bu hale getirdiler.vadiye lafım yok ben %100 eminimki atv senaryoya müdahale ediyo.diyoki üstünü kapatarak anlatın gerçekleri öğretmeyinki millet bilinçlenmesin öğrenmisin diyo.aynı eski osmanlıdaki matbaanın gevur işi denmesi gibi.tntdeyken emin ol vadide bu kadar aksiyon yoktu ama en azından gerçek konulara değiniyolarda.şimdi senaryoyu saçmalığa vurdular ve dizinin kısacası içine ettiler.ben kvpye bişey demiyorum adamlar klasizmle bi karakter yarattılar ve bu karakter halk tarafından benimsendi.Ama keşke atvde olmasaydı bu dizi.

Kesiyor kesiyor...günde en az 3 en fazla 4 bölümü değişik diziler olmak üzere her gece izliyorum...bu süreleri topla bizim 1 dizi eder(özet+yeni bölüm)

Bi Yalan Dünya'ya karşi 4 komedi izlediğim gün oluyor...45 dk olmasada 1 saat dizi kafi yeterli hatta.Eskiden dizilerimiz zaten 1 saatti özetler 2-3 dk'cık bişeydi..hey gidi günler hey...

yav bu sezon vadi kusursuz gidiyo resmen herkes bunu söylüyo ne saçmalaması vadi nin akp le falan alakası yok bu dizi gittiği her kanalın en çok izlenen dizisi oldu bu da kanıttır

- - - Ekleme - - -

özeti vadi çıkardı
90 dakikalık diziyi de vadi başlattı
harbiden halkın dizisi be

bu uygulama yarından itibaren başlıyosa yarının 1.cisi Şefkat Tepedir acun macun gibilerde ayvaların tadına bakarlar artık

ocaktan itibaren göreceğim sizi şimdi boş günde zafer kutlamak kolay ocaktan sonra reyting şirketleri düşmanınız olacak
)

tamam ışte demek yabancılardan 1 dizi seni kesmiyor
)günde 4 dizi ızıyon ışte bu bizde 2 dizi eder

ak parti dolaplar çeviriyoda diğer partiler sütten çıkmış ak kaşıkmı hadi akp gitti diğelim millet kime oy versin onuda söle adam.

Çok iyi oldu bu sistem.

O neydi öyle, Müge Anlı'nın programı 10'a bölmesi, spor programlarının yükselmek için program bölmesi, Acun'un bölmesi filan.

Yeni sistem daha iyi oldu, sonuçlar daha gerçekçi çıkacak artık.

emreemreu müge anlının bölmesi kasti bölenleri protesto amaçlı yani