Revolution, Growing Up Fisher ve Community İptal Edildi!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,376
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1399662283.jpg

NBC'den dizi severlere üç kötü haber geldi.

Kanalın üç tane dizisinin iptal edildiği gelen resmi açıklamayla duyuruldu.

Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan ve çok iddialı olmasına rağmen beklentileri tam anlamıyla karşılayamayan Revolution, yine de ikinci sezon için yenilenmişti. Fakat dizinin iyice düşen reytingleri sonrası NBC aynı desteği bu yıl göstermedi ve dizinin iptaline karar verdi.

İptal edilen dizilerden bir diğeri kısa süre önce yayına başlayan ve aslında çok da kötü reytingler almayan Growing Up Fisher oldu. Dizinin yeni sezon alabileceği tahmin edilirken NBC'den iptal kararı çıktı.

Üç iptal haberinden belki de en çok şaşırtıcı olanı ise Community oldu. Her ne kadar oldukça düşük reytingler alsa da dizinin sıkı fan kitlesi dizinin altı sezon ve bir filmle bitmesi için yoğun şekilde kampanya düzenliyordu. NBC de bugüne kadar diziye çok olumlu yaklaşıp reytinge bakmadan bugünlere kadar taşımıştı. Fakat gelen son haberle dizi beşinci sezonun sonunda iptal edildi. Community'nin başka bir platformda altıncı sezonunun olup olmayacağı merak konusu.

revolution iptal mi olmuş .ss @OzaN bugün hiç hayırlı haberler vermiyon :bağır:
Ohh olsun sana:F

Senaryo dişina çıkarlarsa izleyicide tat bırakmazlar :T: Onlar iptal etmeseydi ben edicektim kendimce:X Dizide tek özleyeceğim şey dövüş sahneleri. Güzel konu ancak böyle hiç edilirdi hak ettiği sonu buldu.:T

Bence hayırlı haber kurtuldunuz işte diziyi izlemekten. Seviyor muydunuz ki cidden? :D
bak bir de dalga geçiyor .ss darbe planı yap hemen @pompy :)

Ohh olsun sana:F

Senaryo dişina çıkarlarsa izleyicide tat bırakmazlar :T: Onlar iptal etmeseydi ben edicektim kendimce:X Dizide tek özleyeceğim şey dövüş sahneleri. Güzel konu ancak böyle hiç edilirdi hak ettiği sonu buldu.:T
de get bu dizi bitiyise senin karabayıklar tez bitmeli konu mu kaldı onda :F

bak bir de dalga geçiyor .ss darbe planı yap hemen @pompy :)

de get bu dizi bitiyise senin karabayıklar tez bitmeli konu mu kaldı onda :F
Cidden kötüydü Revolution ya. Ben büyük umutla başlamıştım ilk 1-2 bölümü de heyecanla izlemiştim ama sonra çok kötü bir yere doğru gitti hikaye ve bıraktım. Başroldeki kız gelmiş geçmiş en itici ana karakterlerden biriydi herhalde. :(

Bu arada Amerika'da iç savaş çıkabilir. Community'nin hayran kitlesi bu olayı kabullenemeyecektir. :D

revolution alır diyordum onay alamadı , ne olur sence final filan yaparlar mı ?

revolution alır diyordum onay alamadı , ne olur sence final filan yaparlar mı ?
Reytingleri kötüydü bana pek sürpriz olmadı. Sanmam özel bir şey olacağını çekilen sezon finali yayınlanır. :)

@OzaN İnternetim kopmasa bu konuyuda açacaktım hemen kapmışsın.:)
Maç olmasa Hannibal'ı da açacaktım hemen kapmışsın. :D
Lak lak yapmasam size konu bırakmam :F:F

,
Cidden kötüydü Revolution ya. Ben büyük umutla başlamıştım ilk 1-2 bölümü de heyecanla izlemiştim ama sonra çok kötü bir yere doğru gitti hikaye ve bıraktım. Başroldeki kız gelmiş geçmiş en itici ana karakterlerden biriydi herhalde. :(
Aynen o kızı V'deki oğlan paklar :F:F @xemrexxx de onaylar kız sadece sevişeceği öpüşeceği zamanlardaki bölümlerde konuşuyordu 2.sezonda :F

Reytingleri kötüydü bana pek sürpriz olmadı. Sanmam özel bir şey olacağını çekilen sezon finali yayınlanır. :)
normal de senin konularında sevinirdik , bugun bizi üzdün :)

Lak lak yapmasam size konu bırakmam :F:F

,

Aynen o kızı V'deki oğlan paklar :F:F @xemrexxx de onaylar kız sadece sevişeceği öpüşeceği zamanlardaki bölümlerde konuşuyordu 2.sezonda :F
ben diğer şarışın bayanı beğeniyorum , lost dizisindede oynamıştı :D

normal de senin konularında sevinirdik , bugun bizi üzdün :)

ben diğer şarışın bayanı beğeniyorum , lost dizisindede oynamıştı :D
Evet annesini oynayan kadın yuzunden ben de başladim :X Kadının rolu hala var ama 2.sezonu ilk sezonun konusundan çoook uzaklaştirdilar:( Sende devam ediceksen görüceksin:)