Revenge (İntikam) 3.Sezon Hakkında Son Gelişmeler

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
139,547
Puanı
1,061
Revenge dizisinin 3.sezon prömiyeri yaklaşırken dizi hakkında net bilgiler gelmeye başladı.

-Dizinin 3.sezonunda Jack karakteri kardeşinin ölümü ve Emily'nin sırrını öğrendikten sonra büyük bir boşluğa düşecek.
Kendini yeni hobilere verip oalylardan uzak kalacak.

-Dizide Aiden karakteri ile ilgili son durum ise sır gibi saklanıyor.
Aiden karakteri Daniel ile kavga etmiş ve Daniel kıyafeti kanlı bir şekilde dönmüştü ve Aiden'ın ölüp ölmediği belirsiz kalmıştı.

-Dizide Daniel'ın geçmişinden bir kız geliyor.
Karine Vanesse isimli Kanadalı bir oyuncu tarafından canlandıracak rol Emily-Daniel çiftinin Paris tatili sırasında diziye dahil olacak.
132874708-1374162082.jpg

-Dizide Ashley karakterini canlandıran Ashley Madaweke ise diziden ayrılıyor.
Oyuncu twitterdan paylaştığı resmin dizideki son görüntüsü olduğunu söyledi.

m--240773447733052430.jpg

-Ve dizide en çok merak edilen olay da gerçekleşiyor.
Victoria'nın herkesten sakladığı ve sezon finalinde Graysonlar'ın kapısına gelen yüzünü göremediğimiz Patrick karakteri diziye katılıyor.
Smallville dizisi ile üne kavuşan Justin Hartley canlandıracak karakteri.
MV5BMTkwMTUyMTEwOF5BMl5BanBnXkFtZTYwMzkyODkz._V1._SY314_CR0,0,214,314_.jpg

Jack ile Emily arasında bir şeyler olmicak mı artık?

2. sezon finali çok iyidi..3. Sezonu iple çektiren bir sezon finaliydi...
Ashley'inin ayrılmasını üzüldüm ama Nolan'ın durumuda önemliydi Fbı tarafından tutuklanmıştı...Hala bilgi yok bu konuyla ilgili Falcon'la büyük olaylar yaşayacaklar...
ben Declan ölmemiştir diye tahmin ediyordum...Amaliyat için Nolan'ın yardımıyla uzaklaşmıştır falan diye tahmin ediyordum türk dizilerinde olduğu gibi...Keşke ölmeseydi...:(

110564126-1375124825.jpg
amcanın adı paul olacakmış kendisinin emily nin babasına kurulan tuzakla bir alakası varmış graysonlara da emily de zorluk çıkaracak gibi
BQElcf2CQAAVC4n-1375130416.jpg
ashley nin bizdeki aslının dizideki son sahneleri kendisinin diziye yeni katılacak olan doktor bir karakterle bağlantısı olacak ve sezonunn ilk blümü diziden ayrılacak

2.bölümün adının sin olmasına karar vermişler bu arada :) @Forumdash @Fks14 @KayıpSehir @EveN

sokak sanati post: 1443752 member: 87592' Alıntı:
Sezon finali harikaydı...Merakla bekliyorum yeni sezonu...

Bilgi için teşekkürler:)
yine başta bir sahne sonra 15 bölüm ileri atarlar 15 bekle o sahne gelsin :(

xemrexxx post: 1443758 member: 86493' Alıntı:
yine başta bir sahne sonra 15 bölüm ileri atarlar 15 bekle o sahne gelsin :(

O 2. sezon hiç olmadı galiba sadece 1. sezon oldu oda.:)

Bence bir daha Öyle bir sahne olmaz.:)çünkü dizi fazla kendini tekrarlayan cinslerden değil.:)