Revenge (İNTİKAM) Dizisinden Efsane Bir Bölüm Daha

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
139,548
Puanı
1,061
Revenge dizisinde her sezon ileri atılmış bir tarihte yaşanan oalyla başlar ve sezonun ilk yarısı o olaya gelene kadarki olayları gösterir.

Olayların çözüldüğü bölüm ise her sezon sezonun en iyi bölümü olmaya adaydır.
Bu bölüm de bizleri yanıltmadı ve 3.sezonun 10.bölümü ''yüzyılın evliliği'' ile tarihe geçti.

3.sezonun başında gösterilen sahnede Emily'i kimin vurdğu açığa çıktı.
Bölüm fragmanı ve diğer bölümlerde gelişen olaylar okları Lydia ve Aiden'a yöneltse de silahı ateşleyen isim akla gelmeyen (ben demiştim ama Faruk bey inanmamıştı neyse) Daniel oldu.

Bölümün son sahnesinde Emily denizde kayboluyor.

Bizim İntikam'daki gibi açıklamak gerekirse: Yağmur'u vuran kişi Emre olacak.

Dizi 5 Ocak'ta geri dönecek, yeni bölüm fragmanında ise Emily kendine gelememiş gözüküyor.

@destere @Forumdash @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @Fks14 @yakup09

Son düzenleme:
Israrcı değildi:T: Hatta en çok charlotte için daha çok israr ettin:T: Hatta Aiden dedin mi gidip bakmam lazım konulara:X Bölümüde izlemedim hem. İcleyince tartişiriz.
plan tutacak aiden vuracak demiştin .ss ben dedim dimi duygusal bağ olan biri olacak charlotte birini kişi (%70) daniel 2. (%30) :A

Yok artık emre mi? Merakla bekliyorum o bölümleri.. :)
bak gelinli suda emily nin üsütnden kaıp gitmiş cıbıldak çıkıyor sudan biz de beren de öyle olsa ya da yarısı bile olsa @destere kalp krizi geçirir :A

plan tutacak aiden vuracak demiştin .ss ben dedim dimi duygusal bağ olan biri olacak charlotte birini kişi (%70) daniel 2. (%30) :A
Ben Aiden'da israr ettim zaten, etmedim demedim ki. Charlotte oranını yüksel Danieli azalt şu an diğer konudayım şu an bişey görmedim desem yerdir:A @sokak sanati sayfa 2'de ilk postta bilmiş:A

bak gelinli suda emily nin üsütnden kaıp gitmiş cıbıldak çıkıyor sudan biz de beren de öyle olsa ya da yarısı bile olsa @destere kalp krizi geçirir :A
Ben direkt giderim :d

açık konuşayayım hiçbir teori tutmadı :D

@xemrexxx sen hep Charlotte ısrarcıydın , hatta ben lydia diyordum sen Charlotte diyordun

bölüme gelirsek bombaydı , keşke her bölüm böyle olsun
bundan sonra emily zor günler bekliyor

açık konuşayayım hiçbir teori tutmadı :D

@xemrexxx sen hep Charlotte ısrarcıydın , hatta ben lydia diyordum sen Charlotte diyordun

bölüme gelirsek bombaydı , keşke her bölüm böyle olsun
bundan sonra emily zor günler bekliyor
https://fav10.net/forum/threads/revenge-3-sezon-yorumları.200752/page-14

@277 ye bak sadece vuranı değil vurma nedenini bile bilmişim :A siz charlotte olmaz lydiadır diyince oaly charlotte tartışmasına dönmüş :)

sayfa 10 a gir bak bölümden önceki yorumuma :A

mns nin ölçüm aletleri patlar :F
10'da bişey göremedim ama 9'da ne gördüm:F

bence charlotte vuracak emily i :D

Ne diyorum hacı sezonun ilk bölümünden başla israr ettiğin isimleri:X Her izlediğin bölümde isim değiştirmişssin:F @sokak sanati'na bak tak adam ilk bölümü izleyip bildi:F:F (helal hacısı)

Bölümün alt yazısı çıktı mı??? 😕

10'da bişey göremedim ama 9'da ne gördüm:F

Ne diyorum hacı sezonun ilk bölümünden başla israr ettiğin isimleri:X Her izlediğin bölümde isim değiştirmişssin:F @sokak sanati'na bak tak adam ilk bölümü izleyip bildi:F:F (helal hacısı)
zaten son bölüme ka herkesin şansı vardı :X son 2-3 bölüm noln-jack olmayacağı kesinleşti patrick gitti lydia geldi :X siz bile lydia dediniz :A

zaten son bölüme ka herkesin şansı vardı :X son 2-3 bölüm noln-jack olmayacağı kesinleşti patrick gitti lydia geldi :X siz bile lydia dediniz :A
Laa bi git adam sezonu bitirmiş bütün karakteri postta saymıiş bildim diyor:F:F Tahmin dediğin sokak sanatinin gibi olur:F Alt yazısız mı izledin onu de??? Dizimag ceviricileri nerde:bağır:

Laa bi git adam sezonu bitirmiş bütün karakteri postta saymıiş bildim diyor:F:F Tahmin dediğin sokak sanatinin gibi olur:F Alt yazısız mı izledin onu de??? Dizimag ceviricileri nerde:bağır:
altyazılı izledim :X ayrıca @277 de 2 adayım var diğer isimler vurmaz demişim nedenini açıklamışım