Revenge (İNTİKAM) Dizisinde Sezona Damgasına Vuran Sahne

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
139,491
Puanı
1,061
Revenge 2.sezon 14.bölüm tam anlamıyla sezonun en iyi bölümüydü.

Grayson'lar ailece Helen Crowley'î öldürüp suçu Amanda'nın üzerine atmayı başardılar.
Ryan kardeşlerin küçüğü Conrad ile ortak iş yapmak için Jack-Amanda çiftinin balayını geçirdiği tekneye bindi.
Emily ,Declan'ın çektiği resimlere bakarken Ryan kardeşlerden birinin farketti teknede.
Ve Nolan ile yola çıktılar kurtarmak için.

Vardıklarında önce Jack ile karşılaştılar yaralı bir şekilde bir botta sürükleniyordu,Amanda kendini feda etmişti Jack için.
Nolan, Jack'i hastaneye yetiştirirken Emily Amanda'yı kurtarmak için yola devam etti botla.
Yata ulaştığında Nate ile uzun süre dövüşenm Emilyve Amanda tam tekneden ayrılırkken Amanda Jack'in verdiği kolyeyi almak için geri içeri girdi.

O anda yat havaya uçtu ve yaralanan Amanda öldü.
Önümüzdeki bölümlerde Emily'nin artık daha hırslı davranacağı kesin tabi Jack'in ölmeyeceği de.
İşte o sahneler:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çok iyi kurgulanmış bir sahne olmuş.

Tebrik ederim Revenge'i

ben Türkiye deki sahneyi merak ediyorum Beren Saat ve Başak Daşman nasıl performans gösterecekler
Umarım değiştirmezler basit bir araba kazasına falan dönüştürmesinler de

İzlemiycem türk versyonundaki büyüsü bozulmasın diye ama @xemrexxx beğenmişse baya iyidir

- - - Ekleme - - -

İZlesemmi yada ??

izle ,izle güzel olmuş misafirlerden biri destereyse kendini ndenizd ebereni kurtarırken hayal ediyodur kesinlikle

Gerçekten çok beğendim, baya başarılı.. Peki burdaki yaralı kız , yaralıyı kucaklayan kız ve çakmaklı herif biZdeki kim oluyor ?

Gerçekten çok beğendim, baya başarılı.. Peki burdaki yaralı kız , yaralıyı kucaklayan kız ve çakmaklı herif biZdeki kim oluyor ?

çakmaklı herif 2.sezonda gelecek ölen kız bizde yeni gelen deri yani başak daşman öteki berenin canlandırdığı yağmr bottaki

ben Türkiye deki sahneyi merak ediyorum Beren Saat ve Başak Daşman nasıl performans gösterecekler

Aynı sahneyi yaparlar tabii

Aynı sahneyi yaparlar tabii

bazı kısımları değiştirdiler mesela orjinaline göre berenin babası uçak düşüren terörist bizde banka hortumcusu-selen mesela orjinalinde erkek ve arsoylarla geçmi şbağı yok

Çok iyi oynanmış ve kurgulanmış.Umarım bizdede böyle uyarlanır.Beren'le Başağın karşılıklı döktüreceklerini düşünüyorum..

Çok güzel bölümdü.Keşke denize bırakma sahneside olsaydı zirve orasıydı
Offf Emily Offf....Bizde araba sahnesi olmazda Karavan sahnesi olabilir
Ama karada geçeceği kesin